free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λεβέντης: «Δυστοκία κι απουσίες βασικών στελεχών μας έχουν στοιχίσει»

Στους τομείς που δνε έχουν επιτρέψει φέτος στον Γ.Σ. Αργυρούπολης να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, αναφέρθηκε ο τεχνικός Γιάννης Λεβέντης.

 

 

Την ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο σύνολο όλων των Κατηγοριών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣΑ συνιστά ο Γ.Σ. Αργυρούπολης. 

Η ομάδα των νοτίων προαστίων φρόντισε αυτόν τον χαρακτηρισμό να τον …επιβεβαιώσει το απόγευμα της περασμένης Κυριακής απέναντι στα Πετράλωνα, φέρνοντας «λευκή» εντός έδρας ισοπαλία. 

Αποτέλεσμα, το οποίο σηματοδότησε το 11ο κατά σειρά φετινό «Χ» έπειτα από 19 αγωνιστικές κι εδραίωσε την ομάδα της Αργυρούπολης στην όγδοη θέση του δευτέρου ομίλου με 26 πόντους.

Ο τεχνικός Γιάννης Λεβέντης  αναφέρθηκε σε αυτό το στατιστικό στοιχείο, που καταδεικνύει και τον αγωνιστικό χαρακτήρα της ομάδας του, τονίζοντας τα εξής:   

«Η ομάδα μας πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε για την νίκη, κόντρα σε μία ομάδα που έχιε θέσεις πρωταγωνιστικές βλέψεις, όπως τα Πετράλωνα. Συνιστούμε την ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες σε όλες τις αθηναϊκές κατηγορίες και σε αυτό, καθοριστικό ρόλο έχει διαδραματίσει η δυστοκία που χαρακτηρίζει τους δύο κλασικούς μας φορ Κοκκινέλη, Δρακοντίδη, αλλά και το γεγονός ότι πολλοί βασικοί μας ποδοσφαιριστές απουσιάζουν λόγω επαγγελματικών ζητημάτων, αλλά και λόγω στρατού» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Γ.Σ. Αργυροιύπολης, για να προσθέσει: 

«Πλέον, ξεκάθαρη επιδίωξή μας είναι να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές μας να αποδείξουν τίμπορούν να πετύχουν, αλλά παράλληλα και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες. Στρέφουμε την προσοχή μας στο μέλλον, αποσκοπώντ;ας στη δημιουργία ενός συνόλου, που θα απαρτίζεται κατά μεγάλο ποσοστό από γηγενείς ποδοσφαιριστές»

 

 

 

    

 

 

Related posts

ΑΟ ΙΛΙΟΥ- ΧΑΛΑΝΔΡΙ 3-3

abola10

Α.Ε. Χαλανδρίου: Οι αθλητές της Ακαδημίας λαμβάνουν οδηγίες για την ατομική τους προπόνηση

Γιώργος Ανανίδας

Π. Μπαμπαλούκας: “Περιμέναμε στον Πανερυθραϊκό τη νίκη επί του Αιγάλεω”

Abola Team 3