free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Όλα όσα έγιναν στον επαναληπτικό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Πειραιά Αμπελακιακός-Εθνικός 1-1

 

    Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά εξασφάλισε η ομάδα μας ύστερα απο την ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στον Αμπελακιακό και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Καλλιθέα.

 

    Ο Εθνικός όπως και σε όλα τα παιχνίδια Κυπέλλου ξεκίνησε με εντελώς διαφορετική αρχική 11άδα εν συγκρίσει με τα ματς πρωταθλήματος. Σε ενα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν, οι κυανόλευκοι ενω ξεκίνησαν πιο δυναμικά, ήταν αυτοί που δέχθηκαν το γκολ απο την γηπεδούχο ομάδα που ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, δίνοντας τους προσωρινές ελπίδες. Ο Αμπελακιακός, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, έδειξε στοιχεία καλοδουλεμένης και αξιόμαχης ομάδας, όταν όμως ο Εθνικός αποφάσισε να πατήσει γκάζι τότε φάνηκε η διαφορά των δυο ομάδων. Αυτό έγινε πασιφανές με την είσοδο των Τεγούση και Κωνσταντίνου στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ ο Εθνικός αγωνιζόταν με 10 παίκτες απο το 50′ λόγω αποβολής του Μπένα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το γκολ-πρόκριση ήρθε και πάλι – όπως και στον πρώτο ημιτελικό- απο τα πόδια του Μάναλη χαρίζοντας στον Εθνικό το εισιτήριο για τον τελικό.

 

Αναλυτικά οι φάσεις:

 

   Απο φάουλ του Σωπασή στο 6′ ο Γκέσιος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.

 

   Στο 17′ ο Μάναλης σέντραρε από δεξιά και ο Μισέλ με σουτ εν κινήσει μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Καρνέση σε εξαιρετική επέμβαση, ενώ ο Γκέσιος δεν κατάφερε στην επαναφορά να σκοράρει σημαδεύοντας την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

 

   Στο 19′ ο Μισέλ με όμορφη πάσα βρήκε τον Μάναλη ο οποίος αφού κοντρόλαρε τη μπάλα, στη συνέχεια σούταρε με τον Καρνέση να μπλοκάρει χωρίς όμως πρόβλημα.

 

   Στο 21′ ο Αμπελακιακός είχε την πρώτη καλή του στιγμή σε φάουλ του Ράπτη, η μπάλα όμως υστερα απο επέμβαση του Βουτσινά βρήκε το δοκάρι.

 

   Στο 28′ το σουτ του Μισέλ σταμάτησε στην αγκαλιά του Καρνέση.

 

  Στο 30′ ο Σωπασής βρήκε στα δεξιά το Γκέσιο με τον τελευταίο να σουτάρει και τον Καρνέση να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

 

   Στο 34′ ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων που σημείωσε ο Τσαγκάρης, καθώς ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

 

   Στο 40’ο Αμπελακιακός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Μετά από φάουλ του Ράμα, ο Λίτσης με ανάποδη κεφαλιά νίκησε τον Βουτσινά κάνοντας το 1-0.

 

   Στο 50′ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τον Εθνικό αφού την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Μπένα με δεύτερη κίτρινη.

 

  Στο 55′ το σουτ του Κομνηνού για τον Εθνικό δεν βρήκε στόχο.

 

   Στο 65′ ακυρώθηκε γκολ του Αμπελακιακού ως οφσάιντ με πρωταγωνιστή τον Κοχλιώτη.

 

   Στο 84′ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης όταν ο Μακρυγιάννης με όμορφη μπαλιά βρήκε τον Μάναλη και ο τελευταίος αφού κοντρόλαρε, σούταρε στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Καρνέση, δίνοντας την πρόκριση για τον τελικό στην ομάδα του.

 

Σκόρερς: Λίτσης 40′ / Μάναλης 84′

 

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: (Τακης Αγγελακης) Καρνέσης, Κουσουρής, Κοφσανίδης, Μπαντούνας (89′ Ναουμ), Χαλούλος, Λίτσης, Τσαγκάρης, Κοχλιώτης (79′ Σελμανάι), Ράπτης, Ράμα (61′ Σκούρτας), Σταφσουλάι.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ: (Νίκος Νεντίδης) Βουτσινάς, Κατίδης, Μπένα, Βενέτης, Ρούσσης, Μισέλ (52 Τεγούσης), Γκέσιος (90+1′ Λεωνιδόπουλος), Μάναλης, Σωπασής (61′ Κωνσταντίνου), Κομνηνός (66′ Μακρυγιάννης), Πεχλιβανίδης.

Related posts

Οι διαιτητές και οι παρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (27 και 28/1) στον Πειραιά

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα στα πρωινά Κυριακάτικα (11/2) παιχνίδια στον Πειραιά

Abola Team 3

Κλήση στις Μικτές Πειραιά για προπόνηση στις 18/9

Abola Team 3