free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ η Κηφισιά με το 0-0 στον επαναληπτικό απέναντι στους Αγ. Αναργύρους-Λίγες οι καλές στιγμές στο παιχνίδι: ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Σταύρος Θανόπουλος

Το αυτογκόλ στον πρώτο αγώνα στο γήπεδο του Ιλίου έκρινε τελικά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ ανάμεσα στην Κηφισιά και στους Αγ. Αναργύρους.

Και αυτό το αναφέρουμε γιατί στον σημερινό επαναληπτικό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ στο Ζηρίνειο Κηφισιά και Αγ. Ανάργυροι του Ισίδωρου Σταυριανού που στάθηκαν επάξια απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο στην έδρα του έμειναν στο 0-0.

Το αποτέλεσμα σε ένα ματς με λίγες φάσεις αυτό στέλνει την Κηφισιά στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ δεδομένου ότι, στο πρώτο ματς το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα επικράτησε με 0-1.

Στο 35′ σε κεφαλιά από καλό σημείο του Μεϊμάρογλου μπλόκαρε ωστόσο την μπάλα ο γκολκίπερ της Κηφισιάς Βαμβακάς.

Στο 45′ με ατομική ο Κωνσταντινίδης με ατομική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι στον γκολκίπερ Αρχοντάκη πλασαρε αλλά απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας των Αγ. Αναργύρων. Αυτή ήταν και η πιο μεγάλη φάση του αγώνα.

Στο 59′ σε ψηλοκρεματό σουτ του Αυγουστάτου αντέδρασε και πάλι σωστά ο γκολκίπερ Αρχοντάκης.

Στο 70′ ο Κετσετζόγλου που βρέθηκε σε καλή θέση έπιασε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Κηφισιάς Βαμβακάς.

Πολύ καλά τα πήγε όσο αγωνίστηκε το νέο απόκτημα των Αγ. Αναργύρων ο νεαρός Κοκαβέσης.

Καλό το διαιτητικό τρίο Γρίμμας, Σταύρογλου, Κωστούλας.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας): Βαμβακάς, Τσερκέζος, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μείμάρογλου, Σκουλουδάκης(46′ Τσαφταρίδης), Ζέλο, Κωνσταντινίδης(67′ Καϊμακαμούδης), Πρίτσας(46′ Παναγιωτόπουλος), Αυγουστάτος(77′ Παλιαρούτας). 

 

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός): Αρχοντάκης, Αποστόλου(71′ Παραράς), Κολλιάκος, Γουβαλάρης(64′ λ.τ. Κοκαβέσης), Μαρούσης, Σταυρόπουλος(46′ Καλογερής), Μαρίνου, Γκεμίσης, Κετσετζόγλου, Αλημπάς, Κουτρούλης(58′ Παπαδόπουλος).

Related posts

Μάνος Κινδιλίδης: “Περιμένουμε με απίστευτο πάθος την έναρξη του πρωταθλήματος στην Αθηναϊδα”

Abola Team 3

Ενισχύθηκε σημαντικά ο Ήφαιστος με την απόκτηση του 32χρονου Επιθετικού Έντισον Κιάφα

Τάσος Ζαφειρίου

«Μπαμ» με Μιχαλόπουλο ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Abola Team 2