free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Η ομάδα μας δείχνει χαρακτήρα!»

Την ακλόνητη πίστη του στις φετινές δυνατότητες του Παράδεισου Αμαρουσίου, εξέφρασε ο Αλέξης Στούλης. 

 

 

Αρκετά δυνατός αλλά και ιδιαίτερα ανταγωνιστικός παρουσιάστηκε ο Παράδεισος Αμαρουσίου στην αναμέτρησή του με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου. 

Απέναντι σε μία πό τις ποιοτικότερες ομάδες όχι μόνο του τρίτου ομίλου, αλλά του συνόλου της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ, που διεκδικεί με πολλές αξιώσεις το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ ΕΠΣΑ, το  συγκρότημα των βορείων προαστίων, εμφανίστηκε πάρα πολύ δυνατό, κοιτάζοντας στα μάτια την αντίπαλό του. 

Ο Αλέξης Στούλης, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του Παράδεισου κόντρα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου έδωσε το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια, αλλά και για την αγωνιστική φιλοσοφία που χαρακτηρίζει την ομάδα του: 

«Απέναντι στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου δείξαμε την δύναμή μας, αλλά και το μέταλλο, που καταδεικνύει την ομάδα μας. Η ομάδα μας δείχνει χαρακτήρα και γενικότερα θεωρώ ότι η βαθμολογική της θέση την αδικεί. Κοιτάξαμε στα μάτια μια ομάδα, που διεκδικεί πρωταγωνιστικούς στόχυς και μάλιστα με πολλές αξιώσεις.  Σε καμία περίπτωση, το σύνολο, που διαθέτουμε, δεν είναι για να παλεύει για την παραμονή της, αλλά για πολύ ψηλότερα. Διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, ανεξαρτήτου δυναμικότητας, αλλά και βλέψέων του.Έχουμε την ευτυχία να διαθέτουμε τουλάχιστον πέντε – έξι πολύ ποιοτικούς κι έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι «τραβούν» με τα χαρακτηριστικά τους , τους υπόλοιπους».   

 

 

Related posts

“Καθάρισε” εύκολα η Λαύρα!

abola10

Τον Γιώργη Παπαδάκη πήραν οι Λύκοι Χαϊδαρίου

Τάσος Ζαφειρίου

Ζαμπούρας: «Μας περιμένει επικίνδυνη αποστολή»

Kώστας Παλαιολόγος