free page hit counter
18.7 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Του έχει πάρει τον … αέρα!

Την πρόκρισή της στα ημιτελικάτου Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε η ΑΕΚ επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ,χάρη σε πανέμορφα τέρματα των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου (57′) και Σέρχιο Αραούχο (72′).

 

Το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυέλλου Ελλάδας «τσέκαρε» η ΑΕΚ, μετά τον νέο της θρίαμβο επί του Ολυμπιακού με 2-1

 Η ΑΕΚ έχει πάρει τον αέρα του Ολυμπιακού και προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού εκμεταλλευόμενη το καλό της διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο. 

 

Οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (57′) και Αραούχο (73′) έβαλαν τα γκολ της νίκης για την ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό να καταφέρνει μόνο να μειώσει με τον Ταχτσίδη (83′) και να ανησυχήσει την «Ενωση» στα τελευταία λεπτά του αγώνα. 

Η «Ενωση» συνεχίζει να είναι μέσα και στις τρεις διοργανώσεις (πρωτάθλημα 2η, Κύπελλο ημιτελικά και Εuropa League στους 32) την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός μένει μόνο στο πρωτάθλημα στο -4 από την κορυφή και στην τρίτη θέση.

 

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Λόπες, Σιμόες (28′ Χριστοδουλόπουλος), Κονέ, Μπακασέτας (88′ Γαλανόπουλος), Μασούντ, Γκάλο, Λιβάγια (66′ Αραούχο)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Προτό, Ομάρ, Νικολάου, Ρομαό, Κούτρης, Ταχτσίδης, Ζιλέ (65′ Οφόε), Φορτούνης, Μάριν (69′ Πάρντο), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ (76′ Τζούρτζεβιτς)

 

 

Related posts

Ατρόμητος-Άρης 0-1: Το «υπέγραψε» από νωρίς ο Λάρσον (photos&video)

Abola Newsroom

Κύπελλο Ελλάδας: Ξάνθη-ΟΦΗ 1-0 με αυτογκόλ

Abola Newsroom

Ξέσπασε η ΑΕΚ στον Απόλλωνα Λάρισας στο Κύπελλο

Abola Team 2