free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Τρέλανε κόσμο ο Αντώνης Τσάτσος στον Άγιαξ Ταύρου μετά και την συμφωνία με τον κορυφαίο γυμναστή Δημήτρη Λόντο

Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο ο διοικητικός ηγέτης του Άγιαξ Ταύρου Αντώνης Τσάτσος μετά και την συμφωνία με έναν από τους κορυφαίυς γυμναστές όπως είναι ο Δημήτρης Λόντος.

Μετά από δίωρη συνάντηση ο πρόεδρος της ομάδας του Αίαντα Ταύρου Αντώνης Τσάτσος, ο οποίος έχει τρελάνει τον κόσμο του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου με τα διαμάντια που επιλέγει, ήρθε σε επαφή με τον σπουδαίο αυτό γυμναστή.

Έτσι, μετά την σοβαρή προσπάθεια του Αντώνη Τσάτσου που έχει σαν φιλοσοφία να επιλέγει για συνεργάτες πρόσωπα που βρίσκονται σε επαγγελματικό απίπεδο και σε επίπεδο χαρακτήρων στο τεχνικό επιτελείο ως το τέλος της σεζόν προστίθεται ο γυμναστής Δημήτρης Λόντος.

Στην πολύ σπουδαία αυτή συμφωνία μέτρησε η γνωριμία των δύο ανδρών προ διετίας από την πορεία πρωταθλητισμού του Φωστήρα και η ανάλυση του πλάνου του προέδρου Αντώνη Τσάτσου για την ομάδα του Αίαντα Ταύρου και η οργάνωση της ομάδας. 

Παράλληλα και ου συνεργάτες του Αντώνη Τσάτσου σε όλα τα επίπεδα έπεισαν τον Δημήτρη Λόντο που ξεκίνησε συνεργασία με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Related posts

Στάθης Νικολόπουλος (ΑΟΝΑ): “Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλύτερη από την περσινή πορεία, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε

Τάσος Ζαφειρίου

Σοβαρός ο τραυματισμός του Καγιώργη που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο στο ματς Βριλήσσια-Άγιαξ Ταύρου 0-0

Abola Team 3

Ο Κεραυνός Γλυφάδας που πάει στα μπαράζ για την παραμονή στο φινάλε 2-1 το Καλαμάκι που υποβιβάστηκε

Abola Team 3