free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Δείξαμε πώς έχουμε σφυγμό!»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την τεράστια ανατροπή και την νίκη επί του Θριάμβου Αθηνών, εξέφρασε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

 

 

Την ανατροπή της αγωνιστικής πραγματοποίησαν οι Τράχωνες επικρατώντας με συγκλονιστικό τρόπο με 3-2 του Θριάμβου Αθηνών 

Η ομάδα των νοτίων προαστίων αν και βρέθηκε μέχτι υτο 78’ πίσω στο σκορ, δεν το έβαλε κάτω και παρουσιάζοντας τρομερά ψυχικά αποθέματα, έκανε την ολική επαναφορά κι έφτασε στην τεράστια σε αξία νίκη, χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Αγησίλαος Πασάς (78’), Αντώνης Προμπονάς (81’) και Παναγιώτης Φατσέας (92’). 

Ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας, είχε κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανος για το σπουδαίο κατορθωμα των ποδοσφαιριστών του 

«Δείξαμε χαρακτήρα και φτάσαμε σε μία εκπληκτική νίκη με ανατροπή με 3-2 επί μίας ομάδας όπως ο Θρίαμβος Αθηνών, που ήθελε πολύ το παιχνίδι, αφού έπαιζε την παραμονή του σην κατηγορία. Δείξαμε πώς έχουμε σφυγμό, πήραμε μία νίκη με συγκλονιστικό τρόπο που μας κράτησε ψηλά   και αυτό το στοιχείο μας δίνει τη δυνατότητα να ατενίζουμε το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. 

Πλέον η προσοχή μας στρέφεται αποκλειστικά στο πόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει εκτός έδρας απέναντι στην Τερψιθέα. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο έργο, δεδομένου ότι η προσεχή μας αντίπαλο παίζει την παραμονή της, ωστόσο θα πάμε με σκοπό να αποδώσουμε όσο καλύτερα γίνεται».

 

Μοναδική απουσία για τον Γιάννη Κουσάνα αποτελεί ο τραυματίας Μίλτος Ξυντάρας, ο οποίος υποφέρει από θλάση στον λαγωνοψωϊτη.  

 

 

Related posts

Ανακοίνωση συνεργασίας με την καφετέρια Peace Of Mind ο Αθηναϊκος

Abola Team 2

ΕΠΣΑ: Τα Αποτελέσματα στην Πρεμιέρα της Α’ Αθηνών

Abola Team

Πρόσθεσε ποιότητα με Γιάννη Ρούσσο ο Αθηναϊκός

Kώστας Παλαιολόγος