free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Να καλύψουμε την ήττα από τον Κολωνό»

Σις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με την Αγία Ελεούσα αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτη Καλαϊτζίδης.

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας να αγγίζει κόκκινο, η Αλσούπολη ρίχνεται στην μάχη, φιλοξενώντας την Αγία Ελεούσα. 

Άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου των βορείων προαστίων δείχνουν να έχου συναισθανθεί την κρισιμότητα της σαββατιάτικης αναμέτρησης απέναντι σε μία ομάδα, που διανύει εκπληκτική φόρμα το τελυταίο δίμηνο και παρουσιάζεται ικανή για οποιοδήποτε αποτέλεσμα  

Ο τεχνικός Παναγιώτης Καλαϊτζίδης έδωσε πρώτος το σύνθημα για επιστοφή στις νίκες, έπειτα την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Κολωνό: 

«Προετοιαστήκασμε όλες τις προηγούμενες ημέρες πολύ εμπεριστατωμένα και με ξεκάθαρος τόχο να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνισιτκοίκαι με πνεύμα μαχητικότητας. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη και στελεχώνεται από πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, στοιχείο, που καθιστά ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας. Πάμε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τους βαθμούς, ώστε να καλύψουμε την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Κολωνό. Θα πρέπει να μπούμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα και συγκέντρωση» 

 

Ενσωματώθηκε ο Θωμάκος 

Ως «εσωτερική» μεταγραφή για την Αλσούπολη μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί η επανένταξη του Φίλιππου Θωμάκου στις υποχρεώσεις της ομάδα. Ο νεαρός εξτρέμ ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις κι αναμένεται να αποτελέσει μία ακόμη πολύ σημαντική μονάδα για τον τεχνικό Παναγιώτη Καλαϊτζίδη, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

 

 

 

 

Related posts

Έρχεται Γενική Συνέλευση στη Δόξα Βύρωνος

abola10

«Διπλή» ενίσχυση με Σπαντιδέα και Λαχανά ο Αστέρας Ζωγράφου

Kώστας Παλαιολόγος

Κουτσογιάννη Παναγιώτα: “Οι ανάγκες για αίμα είναι μόνιμες” (vid)

abola10