free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Απόλυτα συγκεντρωμένοι με τα Ιλίσια 2004»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η αναμέτρηση με τα Ιλίσια 2004 αναφέρθηκε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης, 

 

 

Με ακλόνητη την πίστη για διεύρυνση της εξαιρετικής τους πορείς, αλλά και με την απαιτούμενη συγκέντρωση, αντιμετωπίζουν στα Βριλήσσια την προσεχή καθοριστική αναμέτρηαη με τα Ιλίσια 2004 

Άπαντες στο σωματείο των βορείων προαστίων έχουν αντιληφθεί τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα και φέρονται αποφασισμένοι να πουν δυνατά από τα πρώτα λεπτά με ξεκάθαρο στόοχ να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, απέναντι σ’ ένα ιδιαίτερα ποιοτικό αντίπαλο. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Γιάννη Χαραλαμπίδη: 

«Αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα σοβαρότηρα και προσοχή την αναμέτρηση με τα Ιλίσια 2004. Ο αντίπαλός μας παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός και η βαθμολογική θέση, που κατέχει στον όμιλό μας, τον αδικεί. Εμείς το γνωρίζουμε αυτό και θα παρουσιαστούμε απόλυτα προσηλωμένοι για την νίκη. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς, ώστε να παραμείνουμε ψηλάστον βαθμολογικό πίνακα». 

Στο καθαρά αγωνιστικό «κομμάτι» εξαιρετικά ααμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των τραυματιών Δημήτρη Κιρκιλή , αλλά και του Θοδωρή Βουλκίδη.

 

 

Related posts

Γενική Συνέλευση ΕΠΣΑ: Τα δεδομένα της νέας σεζόν

abola10

“Χτύπησε” στο τέλος ο Άγιος Θωμάς!

Abola Team 2

Νίκος Ζαννίκος ”The sting of the bee”

Γιάννης Μελίτας