free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Ματς που κρύβει παγίδες»

 

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η αναμέτρηση με το Καλαμάκι, αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

 

Την ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε ο ΠΑΣ Γαλάτσι με την εκτός έδρας νίκη του επί του Άρη Χολαργού με 3-1.  

Μία επιτυχία, που επέτρεψε στον σύλλογο των βορείων προαστίων να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογική του θέση και παράλληλα να ατενίζει το μέλλο με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. 

Ο τεχνικός Θανάσης Ζαμπούρας παρουσιάστηκε απόλυτα ευχαριστημένος,ενώ παράλληλα έσπευσε να ζητήσει από τους παίκτες του συγκέντρωση, ενόψει του επερχόμενου αγώνα με το Καλαμάκι: 

«Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι απέναντι στον Άρη Χολαργού πιάσαμε πολύ ψηλά επίπεδα απόδοσης, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την κρίσιμη συνέχεια. Πιάσαμε μεγάλα χρονικά διαστήματα υψηλής απόδοσης και αυτό το στοιχείο συνέβαλε τα μέγιστα για τη νίκη . Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στο Καλαμάκι. 

 Πρόκειται για μία ομάδα, που έχει θέσει τους ίδιους στόχους με τον προηγούμενό μας ανίπαλο και στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου μας είχε υποχρεώσει σε απώλεια βαθμών. Αυτό, που θέλουμε, είναι να πετύχουμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη μας, κάτι, το οποίο δεν έχδουμε καταφέρει φέτος κι εκτιμώ ότι αυτή η παράμετρος προσδίδει έξτρα κίνητρο. Θα αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι με την απαιτούμενη σοβαρότητα, αφού πρόκειται για ματς που κρύβει παγίδες» 

 

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο τεχνικός Θανάσης Ζαμπούρα θα μπορεί βάσιμα να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αλέξανδρου Τσόλκα και Βασίλη Σιάνη, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους ενώ αντίθετα θα απουσιάσει ο τραυματίας Δημήτρης Κυριλίδης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό του. 

 

 

 

 

Related posts

Καββαδίας: «Δείξαμε πυγμή και πάθος»

Kώστας Παλαιολόγος

Εποχή Σπύρου Λουκά στον Άγιο Δημήτριο

Kώστας Παλαιολόγος

Ρηγόπουλος: «Να φθάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε»

Kώστας Παλαιολόγος