free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άλμα παραμονής το Κερατσίνι

 

Με εύστοχο πέναλτι του Σκεντεράι στο 94’ οι «ροσονέρι» λύγισαν με 1-0 τον Διαγόρα Ρόδου και αναρριχήθηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

 

 

 

 

Σπουδαία νίκη πέτυχε το Κερατσίνι στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ Εθνικής επί του Διαγόρα με 1-0.  Σε μία αναμέτρηση  στην οποία οι “Ροσονέρι” ήταν καλύτεροι και πραγματικά έκαναν μία νίκη πραγματικό εξάποντο ,χορεύοντας στην βροχή. 

Σε ένα  παιχνίδι  που έγινε κάτω από συνεχή βροχή  με τον αγωνιστικό χώρο να μην βοηθάει στην προσπάθεια των παικτών  ,το Κερατσίνι ,ακόμα και έτσι ,πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε ευκαιρίες  ,πρώτα στο 26 με τον Σιγάλα και εν συνεχεία με  τον Καρέλη το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Στεφανάκος. 

Στο β ημίχρονο,  το ματς ισορρόπησε , αλλά φαινόταν ιδιαίτερα δύσκολο  να δημιουργηθούν φάσεις , ελέω του γεγονότος πως όσο περνούσε η ώρα το γήπεδο γινόταν όλο και πιο βαρύ. 

Οι δύο προπονητές έκαναν τις κινήσεις τους από τους πάγκους, ο Σερζίνιο εκτέλεσε πολύ καλά το φάουλ , αλλά η μπάλα πέρασε  πάνω από  το δοκάρι του Γιώρα . 

Στο 79 ,από φάουλ που εκτελέστηκε από τα δεξιά, αλλά ο Σιγάλας δεν είχε καλή θέση και η κεφαλιά που έκανε μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ. 

Στο 92 ήρθε η φάση που έκρινε το παιχνίδι. Ο Σκεντεράι εκτέλεσε φάουλ  από αριστερά και μεταξύ περιοχής του  Διαγόρα και κέντρου, ο Καρπαθάκης προσπάθησε να διώξει, αλλά η μπάλα χτύπησε το χέρι του και ο Σφέτσιας έδωσε πέναλτι . 

Ο  Σκεντεράι ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης  των ποινών και  κάπως έτσι έγινε το 1-0 μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς. Στις διαμαρτυρίες του Διαγόρα,για το πέναλτι αποβλήθηκε ο Σουάνης ,με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όπως και  ο Ευαγγελιδάκης.

 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Γιώρας, Σιγάλας, Σκεντεράι, Μπατής, Βαττής, Παπασπύρος, Τσουβαλτσίθδης (97’ Μαγελοοικονόμου), Διάκος, Σιάνος (56’ Μπερνιδάκης), Πασαλίδης (86’ Γκιάτης), Καρέλης (59’ Ντούλιας) 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Μεντής, Ρούνιτς, Πεεφ (86’ Καρπαθάκης), Σουάνης, Αγγελούδης, (68’ Γεωργίου), Βελέτης, Μήγκας, Μπακάλης, Σερτζίνιο (70’ Κιοσέογλου)

 

 

 

Related posts

Το 19ο Δημοτικό Σχολείο επισκέφθηκε ο Κώστας Κατσουράνης της Παναχαϊκής-“Διαζύγιο” με Γ. Παπαδόπουλο

Abola Team 3

Ανανέωσε με το Αιγάλεω και ο Παπασάββας-Προβάρει την φανέλα της ομάδας ο Μπέλερης

Abola Team 2

Αποχώρησε απο τον Παναργειακό ο Θοδωρής Πούτσης

Abola Team 3