free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Αρβανίτης: «Η συνεργασία δεν είναι προνόμιο ολίγων»

Ξεκάθαρη ανακοίνωση για  τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου εξέδωσε ο Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου Γιάννης Αρβανίτης. 

 

 

Ανακοίνωση σχετικά με την λειτουργία του σωματείου εξέδωσε ο Αστέρας Χαϊδαρίου και υπογράφει ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Αρβανίτης. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

 

«Κατά την δική μας, ταπεινή γνώμη, δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις ΠΑΡΑΚΜΗ την κατάσταση σε ένα σωματείο, όταν λειτουργεί με αξιοπρέπεια 11 ποδοσφαιρικά τμήματα, έχει 7 συνεργαζόμενους προπονητές, εξωτερικούς επιστημονικούς συνεργάτες διαφόρων ειδικοτήτων, 200 περίπου αθλητές στο δυναμικό του, είναι οικονομικά υγιές (το ανδρικό τμήμα δεν συσχετίζεται με τις ακαδημίες, είτε εις βάρος τους, είτε με επιβάρυνση), σε αυτά τα 2 σχεδόν χρόνια λειτουργίας του. Όλα αυτά, μέσα στα πλαίσια βέβαια του ερασιτεχνικού αθηναϊκού ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι, σε μια προσπάθεια που στηρίζεται και αγκαλιάζεται από απλούς πολίτες, έχοντας και αυτοί το δικό τους όραμα για το καλό των παιδιών τους. Προφανώς από την αρχή της ίδρυσης του σωματείου, στη νυν χρονική περίσταση, αλλά και στην πορεία μας μπροστά, η συνεργασία είναι απαραίτητο συστατικό. Αλλά την συνεργασία, εμείς, δεν την «χρησιμοποιούμε» κατά το δοκούν. Η συνεργασία δεν είναι προνόμιο μόνο ολίγων, αλλά, να μπορούν να μετέχουν σε αυτή την κατάσταση και… «φρέσκα» άτομα (γονείς και φίλοι, θα προσθέσουμε εμείς), καθώς ο Αστέρας επέλεξε να είναι ανοιχτό σωματείο και όχι κλειστό κλαμπ. Θετικό θεωρούμε, κατά την κρίση μας, το γεγονός ότι και νέα (“φρέσκα”) πρόσωπα, συμβάλλουν στον διοικητικό και οργανωτικό τομέα, που μάλλον αυτό για κάποιους είναι απαγορευτικό (;).

 

Μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που υπάρχει ο Αστέρας Χαϊδαρίου, δεν προλάβαμε να ιδρύσουμε… “σχολή παραγόντων” – ούτε είναι στις προθέσεις μας – και αφήνουμε τον κάθε ένα, την καθεμία, έχοντας το αναφαίρετο δικαίωμα της σκέψης, της γνώμης και της ελεύθερης έκφρασης, να παρουσιάζουν την άποψη τους, κατά το δικό τους υποκειμενικό κριτήριο.

Σχετικά με τον χαρακτηρισμό περί “ενός ανδρός αρχή” και τις “… αποφάσεις του Προέδρου…”, μάλλον ξεχάστηκε να διατυπωθεί επιπρόσθετα, ότι στον Αστέρα Χαϊδαρίου, οι αποφάσεις λαμβάνονται κατά πλειοψηφία. Λογικό κατ’ εμάς. Και αυτό μπορεί να πειράζει ολίγους… Ανοιχτά πάντως είναι καθημερινά τα γραφεία μας, ερχόμαστε σε συνεχή επαφή και επικοινωνία, τόσο εμείς, όσο και οι προπονητές μας με τους γονείς και τους αθλητές, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία και στις συνεδριάσεις του ΔΣ, όπου επαναλαμβάνουμε, ότι επικρατεί η άποψη της πλειοψηφίας, λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψιν τις προτάσεις κάθε μέλους! Τουλάχιστον φροντίζουμε τα καλά της συνεργασίας να τα “οικειοποιούνται” όσο το δυνατόν πιο πολλοί, και όχι ολίγοι!

Να ενημερώσουμε ακόμη, ότι μέσα σε αυτά τα… σενάρια περί φυγής, όπου όλοι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν για τους ίδιους και τα παιδιά τους, σε εμάς, στον Αστέρα Χαϊδαρίου, το τελευταίο διάστημα, βρήκαν… στέγη, άλλοι 10 νέοι αθλητές!».

 

Related posts

Πλάτων-Αρίων 5-4

Abola Team 3

Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης-Ιπποκράτης 2-3

Abola Team 3

Χάνει στα χαρτιά το παιχνίδι…

Abola Team