free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόκριση στο Κύπελλο ΑΔΕΔΥ το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, 2-0 την Πυροσβεστική

Συνεχίσει την πορεία θριάμβου παρέα με το απόλυτο των επιτυχιών η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αυτή τη φορά το συγκρότημα του Βασίλη Τρίχου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου ΑΔΕΔΥ νίκησε στο γήπεδο της Καλλιθέας την ομάδα της Πυροσβεστικής με 2-0 και πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το πρώτο γκολ στο 20′ με πλασέ ο Κουκόπουλος αφού προηγήθηε εντυπωσιακό κλέψιμο της μπάλας από τον Μυκωνιάτη.

Πάλι ο Κουκόπουλος στο 36′ μετά από ασίστ για όσκαρ του Χαρακάκου με νέο υποδειγματικό πλασέ πέτυχε το δεύτερο γκολ της δημοφιλούς ομάδας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.,

Οι νικητές από τους οποίους πολύ καλά πήγαν οι και οι Γιαννακάκης, Κομπορόζος είχαν και τρία δοκάρια. Στο 31′ μετά από υπέροχη ενέργεια και τρομερό σουτ του Μυκωνιάτη η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, στο 65′ σε σουτ του δραστήριου Σαχινίδη η μπάλα αποκρούστηκε και πάλι από το οριζόντιο δοκάρι ενώ και στο 66′ πάλι σε σουτ του Σαχινίδη η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι.

Στο 85′ ο γκολκίπερ του ΥΕΘΑ Δώριζας πραγματοποίησε σωτήρια-εκπληκτική επέμβαση σε τετ α τετ σουτ του Μουρίκη.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Όντος, Χαλιάσος, Καραγιαννίδης.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ (κόουτς Αχιλλέας Παπαχρήστος): Βλαχοκυριάκος, Ζέρβας, Αγώρος, Τσαλικτσίδης, Πλιατσικούρης, Μουρίκης, Ευσταθίου, Κιέζος, Βραχνός, Κασιώλας, Κύρκης ενώ έπαιξαν επίσης οι Λουκιπούδης, Ξηροκώστας.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) (Κόουτς Βασίλης Τρίχος): Δώριζας, Βάγιας, Γιαννακάκης, Καστανιώτης, Παρούσης, Μουζής, Αγγελίδης, Καραβασιλειάδης, Μυκωνιάτης, Χαρακάκος, Κουκόπουλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Σαχινίδης, Χρυσοβέργης, Κομπορόζος, Ζαμπάρας, Δ. Βάρσος.

Related posts

Ο Ατρόμητος 3-0 τη Λαμία

Abola Team 2

«Συμφώνησαν Ολυμπιακός και Όσκαρ Γκαρσία»

Kώστας Παλαιολόγος

Τι παίζει με τον Καβάνι;

Ρένος Γιαμπουράς