free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σκλάβος: «Θα παλέψουμε με όσους διαθέτουμε!»

Το στίγμα του για την αναμέτρηση με τον ΑΟ Κορυδαλλό έδωσε ο εορτάζων τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος.

 

 

Με την αποφασιστικότητα, αλλά και το πάθος για νίκη να … ξεχειλίζει, ο Ήφαιστος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΑΟ Κορυδαλλό. 

Οι «ερυθροκίτρινοι» μπορεί να αντιμετωπίζουν  πολλά και σημαντικά προβλήματα απουσιών, με πιο χαρακτηρισιτκά αυτά των τιμωρημένων Γιάννη Ψυλλάκη, Χρήστου Πήττα, αλλά και του μόνιμα τραυματία Πασχάλη Τουρουντζή, ωστόσο, η δίψα για την κατάκτηση των τριών βαθμών είναι τεράστια.

Κάτι, που αποτυπώνεται ξεκάθαρα από τις δηλώσεις του εορτάζοντα τεχνικού του ηγέτη Μπάμπη Σκλάβου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Έχουμε προετοιμαστεί  κατάλληλα για το παιχνίδι με τον ΑΟ Κορυδαλλό. Η ομάδα μας δείχνει πολύ δυνατή για να υποκύψει στα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει και αυτό το απέδειξε περίτρανα κόντρα στην Κύπρο Κορυδαλλού. Ο Ήφαιστος είναι οικογένεια και όλοι παλεύουν για το καλό του συλλόγου. Θα παλέψουμε με όσους διαθέτουμε, αρνούμενοι να υποκύψουμε στα προβλήματά μας! Είμαι πεπεισμένος ότι όσοι παίκτες αγωνιστούν θα μοχθήσουν για την νίκη»

 

 

 

Related posts

Κορυφή ο Ήφαιστος, 2-0 την Χαλκηδόνα!

Kώστας Παλαιολόγος

«Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Όλα για την πρόκριση ο Ήφαιστος!

Kώστας Παλαιολόγος