free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στις καθυστερήσεις το Κερατσίνι 1-0 τον Διαγόρα Ρόδου

Έστω και στις καθυστερήσεις το Κερατσίνι πήρε αυτό που ήθελε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου.

Συγκεκριμένα, με πέναλτι του Σκεντεράι, οι παίκτες του Βασίλη Σπάθα επικράτησαν του Διαγόρα Ρόδου, με 1-0.

 

 

Κακό ποιοτικά το ματς, σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, που δεν άφηνε τις δύο ομάδες να δημιουργήσουν. Όλα κρίθηκαν στην τελευταία φάση, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για τη φάση του πέναλτι.

 

Ισορροπημένα τα πρώτα λεπτά, χωρίς κάποια πολύ μεγάλη ευκαιρία από τους δύο αντιπάλους. Καλή ευκαιρία στο 25’ για το Κερατσίνι, από κόρνερ του Πασαλίδη και προβολή του Σιγάλα, που έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 31’, οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία, με τον Καρέλη να βγαίνει τετ α τετ, ύστερα από προσωπική ενέργεια και το Στεφανάκο να τον σταματάει εντυπωσιακά.

 

Τίποτα αξιοσημείωτο στα πρώτα λεπτά και του δευτέρου μέρους. Ο Σερτζίνιο έκανε ένα γύρισμα, στο 60’, στην περιοχή του Κερατσινίου, χωρίς, ωστόσο, αποτέλεσμα. Στο 66’, ο Πασαλίδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Στεφανάκος έδιωξε με γροθιές. Ο Ντούλιας απείλησε από το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά ο γκολκίπερ του Διαγόρα μάζεψε τη μπάλα με άνεση (74’). Στο 79’, ο Σιγάλας πήρε αμαρκάριστος την κεφαλιά, όμως ήταν άστοχος. Το ματς «άναψε» στο τέλος, με το Σκεντεράι να κερδίζει πέναλτι, για τους «ροσονέρι» στο 92’. Ο Σουάνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία, με το Σκεντεράι να νικάει από την άσπρη βούλα το Στεφανάκο, για το 1-0 (93’). Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, με τους παίκτες του «γηραιού» να μην έχουν τα χρονικά περιθώρια να αντιδράσουν.

 

Κερατσίνι (Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Σιγάλας, Σκεντεράι, Μπαντής, Βατής, Παπασπύρος, Τσουβαλτσίδης, Διάκος, Σιάνος (56’ Μπερνιδάκης), Πασαλίδης (87’ Γκιάτης), Καρέλης (58’ Ντούλιας)

Διαγόρας (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Μεντής, Ρούνιτς, Πέεφ (86’ Καρπαθάκης), Σουάνης, Αγγελούδης (67’ Γεωργίου), Βελέτης, Μήτκας, Μπακάλης, Σερτζίνιο (75’ Κιοσέογλου)

 

Διαιτητής: Σφέτσιας (Σάμου)

Related posts

Χορταστική ισοπαλία στον Μυλοπόταμο, 2-2 με τον Αγ. Ιερόθεο

Abola Team 2

Ντιέγκο Τόρες στον Αστέρα Αμαλιάδας!

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές στον έβδομο όμιλο

Abola Team