free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ισοπαλία τα Πετράλωνα στην έδρα τους (0-0) με τα Σούρμενα: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΡΕΝΟΣ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Δεύτερη συνεχόμενη λευκή ισοπαλία τα Πετράλωνα, αυτή την φορά στην έδρα τους στο ντέρμπι κορυφής με τα Σούρμενα.

Το ματς είχε λίγες φάσεις. Στο 11′ ο Κατσιούλης έπιασε καλό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ ενώ στο 12′ πάλι ο Κατσιούλης σούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή αυτή τη φορά αλλά και πάλι η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 60′ μετά από σέντρα του Σ.. Δημογιάννη ο επερχόμενος Φωστέρης έπιασε σουτ από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Επίσης στο 63′ ο Φωστέρης έπιασε επικίνδυνο σουτ έξω από την περιοχή αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ Δωριάδης. Πολύ καλός από την ομάδα των Πετραλώνων ο Γεωργόπουλος ο οποίος στις επικίνδυνες επιθέσεις των Σουρμένων καθάρισε σε όλες τις φάσεις.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Τουκαλάς, Ακρίβος, Απτόσογλου.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Κώστας Αρζένης): Δωριάδης, Βέλλης(60′ Καριατλής), Μιχαηλίδης, Γεωργόπουλος, Χρόνης, Χέλμης, Μπερτσιάς, Κουντού, Λημνιός(46′ Καρούμπαλης), Μινάι(54′ Σαλαπάτας), Κατσιούλης(73′ Γιακούπι).

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης-Γιώργος Καζαντζής): Λύρος, Θυμιανός, Γιαννόπουλος(46′ Γκοβίλας), Ακριτίδης, Κολλινιάτης, Β. Δημογιάννης(89′ Θεοδώρου), Φωστέρης, Μανωλιάδης, Φέρτης(81′ Γασπαράκης), Σ. Δημογιάννης(92′ Ακογλάνης, Πρέκας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Όλη η αγωνιστική δράση στην Αθήνα

Abola Team

Στο ποδοσφαιρικό ταξίδι στο Gothia Cup για μια ακόμα χρονιά τρία τμήματα της Αγ. Παρασκευής

Abola Team 3

Επίδειξη ισχύος ο Χολαργός, τον Αστέρα Ζωγράφου (0-4)

Abola Team