free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ισόπαλο με σκορ 1-1 το Αιγάλεω απέναντι στον Ηλυσιακό

Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη Football League απώλεσε το Αιγάλεω, εν αντιθέσει με τον Ηλυσιακό που έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα των «κυανόλευκων».

Το Αιγάλεω ήταν αυτό που ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι από τους φιλοξενούμενους και στο 34΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με την εκτέλεση φάουλ του Παπουτσή.

 

Έπειτα από το τέρμα αυτό οι παίκτες του Γιώργου Αρχοντάκη πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο από τους «κιτρινόμαυρους» και στο 36΄ έχασαν σημαντική ευκαιρία για το 2-0, ο Βέρμπης όμως παρότι βρέθηκε τετ α τετ με τον Κοντοπίδη πλάσαρε άουτ. Στο 37΄ το «Σίτι» είχε ακόμα μια ευκαιρία προκειμένου να κάνει το 2-0 αυτή τη φορά με τον Ψυχογιό , κάτι το οποίο δεν έγινε.

 

Αυτό το οποίο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν στις δύο αυτές ευκαιρίες, το έκανε η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου με πλασέ στο 39΄ φέρνοντας με τον τρόπο αυτό το ματς στα ίσα. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 54΄ το σουτ του Τσίτσαρη γα λογαριασμό του Ηλυσιακού έφυγε άουτ από καλή θέση.

 

Ωστόσο στο 60΄ ο Ηλυσιακός έχασε σημαντική ευκαιρία για να κάνει το 1-2, το πλασέ όμως του Μάλτσι αποκρούστηκε δύσκολα από τον Κατσούλη ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Σουλελές αστόχησε σε κενή εστία. Από το σημείο εκείνο και μετά και οι δύο ομάδες είχαν προσπάθειες ωστόσο αυτές δεν στέφθηκαν από επιτυχία με συνέπεια το ήδη υπάρχον να μείνει ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.

 

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Αρχοντάκης): Κατσούλης, Κάρδαρης, Μπίρης, Δάρρας, Παπουτσής, Γούλας (68΄Σταύρου), Σκοπελίτης, Καμινιώτης, Ψυχογιός (74΄Γεμιστός), Δουκάκης, Βέρμπης

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Κοντοπίδης, Μέξης, Παπαδημητρίου, Πιπίνης, Μουσταφίδης, Αμανατίδης, Τσίτσαρης, Λαμπρόπουλος, Μάλτσι (87΄Ιωάννου), Γκέζος (33΄λ.τρ. Ρόππας, 74΄Τριανταφύλλου)), Σουλελές (85΄Σταμούλης)

 

Πηγή: sdna

Related posts

Ανακοινώνει τον έμπειρο γκολκίπερ Αθανασίου ο Πανθηραϊκός!

Abola Team 2

Χαλαρή πρόκριση για τον Εθνικό στο Κύπελλο

Abola Team 3

Ο Τσικλητήρας 1-0 τον Αιολικό στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3