free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ήττα σοκ ο Εθνικός με 2-0 από τον Ασπρόπυργο

Την ευκαιρία να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας απο τους διώκτες του έχασε ο Εθνικός, αφού πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση ηττήθηκε απο τον Πανασπροπυργιακό με σκορ 2-0.

 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα και χωρίς να είναι πειστικός, ενώ όσο το γκολ δεν ερχόταν τόσο ο αντίπαλος ανέβαινε, πιστεύοντας σε ενα καλό αποτέλεσμα.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανασπροπυργιακός απείλησε με το “καλημέρα” ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το δοκάρι του Παυλάκη στην επόμενη φάση ύστερα απο σέντρα σουτ. Απο εκτέλεση φάουλ ήρθε το γκολ για τον Πανασπροπυργιακό ύστερα απο σύγχυση στην περιοχή του Σικαλιά. Η ομάδα του Ασπρόπυργου στη συνέχεια έχασε και άλλες ευκαιρίες έχοντας και ακυρωθέν γκολ και το 2-0 προς το τέλος της αναμέτρησης έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα της ομάδας του Πειραιά για ανατροπή ή έστω για την ισοπαλία, κόντρα σε εναν μαχητικό αντίπαλο.

 

Οι φάσεις:

 

Στο 6΄το σουτ του Κωνσταντίνου δεν ανησύχησε τον Διαμαντή.

Στο 12′ τη σέντρα του Παυλάκη δεν πρόλαβε για λίγο ο Κατσικοκέρης.

19′ Πολύ καλό σούτ απο τον Romano πέρασε λίγο άουτ.

Παρομοια τύχη και για το σουτ του Γκέσιου στο 28′.

Στο 38′ ο Μπανγκουρά έπιασε το δυνατό συρτό σουτ, η μπάλα πέρασε λιγο άουτ.

Στο 41′, ο Παυλάκης σέντραρε αλλά η γυριστή κεφαλιά του Κατσικοκέρη πέρασε λίγο άουτ.

Στο 47′ ο Πανασπροπυργιακός απείλησε με τον Μίλιτς, ο Σικαλιάς όμως απεσώβησε τον κίνδυνο.

Στο 49′ ο Παυλάκης επιχείρησε τη σέντρα-σουτ με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 53′ έγινε το 1-0 ύστερα απο φάουλ και σύγχυση στην μικρή περιοχή.

Στο 72′ ο Εθνικός έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του όταν απο σέντρα του Κρητικού η μπάλα κατέληξε στον Παυλάκη ο οποίος σούταρε απο κοντά στην κίνηση αλλά ο αντίπαλος κίπερ ενστικτωδώς έσωσε την ομάδα του.

Στο 74΄και στο 81′ ο Πανασπροπυργιακός απείλησε εκ νέου με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ στην πρώτη περίπτωση και τον Σικαλιά να αποκρούει σωτήρια στη δεύτερη.

Στο 82′ ο Τεγούσης σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ απο το κάθετο δοκάρι του Διαμαντή.

Στην επόμενη αμέσως φάση ο Πανασπροπυργιακός διπλασίασε τα γκολ του ύστερα απο συνδυασμό των παιχτών και τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Ζαχαράτο, που πλάσαρε σωστά.

 

Πανασπροπυργιακός: Διαμαντής, Σταγάκης, Χουζούρης, Ζώνας, Νικολάου, Νάκας, Ατματζίδης, Χαϊκάλης (86′ Χαϊκάλης), Στρατάκης, Μίλιτς (90′ Πρέμπος), Μπανγκουρά (70′ λ.τρ. Ζαχαράτος).

 

Εθνικός: Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος (73′ Μάναλης), Κρητικός, Πεχλιβανίδης, Κωνσταντίνου, Γκέσιος (61′ Μακρυγιάννης),Τεγούσης, Κατσικοκέρης Ρομάνο (89′ Λεωνιδόπουλος),Παυλάκης 

Related posts

Αποχωρεί ο Χριστόφ από τον Ιάλυσο

Abola Team 2

Μεγάλη νίκη παραμονής ο Ασπρόπυργος 2-1 εκτός το Κερατσίνι: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Πήρε Καμπούρη ο Αστέρας Αμαλιάδας!

Abola Team 2