free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καρπούζας: «Η τύχη μας γύρισε την πλάτη»

Στην ατυχία και στην απώλεια σημαντικών ευκαιριών απέδωσε ο Τεχνικός Διευθυντής του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας τα αίτια της ισοπαλίας κόντρα στον ΑΟ Βύρωνα.

 

 

 

Με την … ατυχία τους τα έχουν βάλει στον Άγιο Δημήτριο μετά την ισοπαλία 1-1 που παραχώρησαν στον Βύρωνα απέναντι στην ομώνυμη τοπική ομάδα και με την οποία η φιλόδοξη ομάδα των νοτίων προαστίων απομακρύνθηκε αισθητά από τις προνομιούχες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. 

Οι «κυανέρυθροι» οι οποίοι κατά γενική ομολογία ειχαν την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων σε μία αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη κάτω από έντονη βροχόπτωση , δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν το πολύτιμο τρίποντο, γεγονός το οποίο αφήνει μία πικρία. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Τεχνικού Διευθυντή Αντώνη Καρπούζα: 

«Θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί κατάφωρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην γενικότερη εικόνα της αναμέτρησης. Ήμασταν η ομάδα που δημιούργησε κι έχασε σωρεία εκπληκτικών ευκαιριών να πετύχουμε και δεύτερο γκολ , σε δύο περιπτώσεις εμ τον Ασλανίδη, σε άλλες δύο με τον Ζαμπαρά και σε μία ακόμη σε κεφαλιά του Γεωργούση ακι δεχθήκαμε ένα γκολ από αδρένια της άμυνας, αλλά και λόγω του δυνατού αέρα που έπνεε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη… Συνεχίζουμε την προσπάθεια , »

 

 

 

Related posts

Δάφνη Αθηνών-Πανιώνιος Καισαριανής 0-2

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Όλα τα σημερινά αποτελέσματα

Abola Team

Συνεχίζει ακάθεκτο το Παγκράτι (1-0)

Abola Team