free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Μικρασιατικός-Ρουφ 1-1: “Αυτοκτόνησε” η Αούστρια: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΣΟΥΡΙΔΗΣ

Την ευκαιρία να προσθέσει τρεις ακόμα πολύτιμους πόντους στο ενεργητικό του και στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο έχασε το Ρουφ.

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Μικρασιατικός και ΠΑΟ Ρουφ στη Καισαριανή. Σε έναν δυνατό και σκληρό αγώνα και σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο μοιράστηκαν από 1 βαθμό οι 2 ομάδες. Η “Αούστρια” απείλησε αρχικά με τον Χίο στο 18′, έπειτα με τον Χατζή στο 19′ και με τον Τζώρτζη στο 22′. Πρός το τέλος του 1ου 45λέπτου οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά με αξιώσεις την αντίπαλη εστία με απευθείας εκτέλεση φαούλ του Παππά. Στο 56ο λεπτό ο Τριανταφύλλου έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκόρ το Ρουφ, κάτι που έκανε αργότερα με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Χίου στο 67′. Νωρίτερα στο 65′ απείλησε με κεφαλιά ο Τρυφωνίδης για τους γηπεδούχους. Μετά το 0-1 ο Μικρασιατικός αύξησε τη πίεση στα καρέ του Κουνάδη χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει ευκαιρίες πέρα από τη φάση του γκολ στο 88ο λεπτό, όπου ο Μπιρμπιλής, μετά από γέμισμα, άγγιξε τη μπάλα και μετά από ολιγωρία στην άμυνα του Ρουφ κατέληξε στα δίχτυα αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Ο δείκτης του σκορ παρέμεινε στο 1-1 μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Μέτριο το διαιτητικό τρίο των Χριστοδούλου, Τουμπακάρη, Μαχαίρα.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ(Σταμπουλίδης Κώστας): Γαλανάκης Γ., Γκουρνέλος (83’ Γαλανάκης Χ), Καραντζάς, Βλάχος, Μπιρμπιλής, Μακρυγιάννης (69’ Χαζίσας) , Γουσούλης (78’ Γκεμίσης), Ψαραδέλης, Πετρίτσης (48’ Τρυφωνίδης), Κολοβός, Χατζηστεφάνου.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ(Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Μπένας, Τούρλας(Βλασταράκης 64′), Μπέρτσος, Τριανταφύλλου, Τομπουλίδης, Παππάς(Σφακιανάκης 71′) (Σταυρουλάκης 85′) Χατζηαθανασίου(Φωτόπουλος 46′), Τζώρτζης, Χίος, Χατζής.

 

 

Related posts

Ντόκος Γιάννης (Παπάγος): “Αξίζαμε τη νίκη” (vid)

abola10

Βλάχος Χρήστος (Απόλλων Χαλανδρίου): “Γεμάτο ματς, παρά το 0-0”

abola10

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (17/2)

Abola Team