free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ιωνικός Νικαίας 1-1 εκτός έδρας με τον Ιάλυσο

Με γκολ του Χατζησάββα λίγο πριν το φινάλε ο Ιωνικός πήρε σημαντικό βαθμό στη Ρόδο από τον Ιάλυσο στο ματς που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν πολύ κοντά στην κορυφή του ομίλου.

Οι παίχτες του Ιάλυσου είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας ειδικά στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όμως έδειχναν να τα … χάνουν όταν πλησίαζαν τα αντίπαλα καρέ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανοίξουν το σκορ. Τελικά ο γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 87’ αλλά όπως φάνηκε αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουν το «τρίποντο».

 

Ένταση στο τέλος

Οι εντάσεις δεν έλειψαν από το παιχνίδι που τελικά δεν τελείωσε με καλό τρόπο. Και αυτό διότι λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης υπήρξε ένταση ανάμεσα στην εξέδρα και τον Γεωργιάδη, η οποία δευτερόλεπτα αργότερα μεταφέρθηκε και εντός αγωνιστικού χώρου μεταξύ των παικτών. Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής του Ιάλυσου Τσούπρος μέσα στον αναβρασμό, ήρθε σε αντιπαράθεση με φίλαθλο που προφανώς κάτι του είπε. Οι ψυχραιμότεροι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και τελικά μετά από αρκετή ώρα και αφού οι παίκτες του Ιωνικού μπήκαν μέσα στα αποδυτήρια, η κατάσταση εξομαλύνθηκε.

 

Το φιλμ του αγώνα

Μακρινό σουτ του Δήμα στο 7′ η μπάλα έφυγε άουτ

Στο 12′ ο Χατζησάββας απέφυγε τον Τσούπρο και βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στo 20’ ωραία πάσα του Δελαπόρτα στον Σταυλά ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σούταρε αλλά πολύ ψηλά άουτ.

Στο 21′ ο Δελαπόρτας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά στην καρδιά της άμυνας, ο Μανθάνο πήρε τη κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας του Ιωνικού έπεσε στη γωνιά του και απόκρουσε πολύ δύσκολα.

Ωραίο σουτ του Σταυλά έξω από την περιοχή στο 64΄έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι (άουτ).

Στο 73′ ο Δήμας έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 86’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφθασε στον Δελαπόρτα ο οποίος τραβήχτηκε και έπεσε στο έδαφος με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Ο Φαβάλι το εκτέλεσε και έκανε το 1 – 0 για τον Ιάλυσο

Στο 90’ Μετά την εκτέλεση φάουλ και πρώτη κεφαλιά, η μπάλα πήρε ύψος και έφθασε στον Χατζησάββα. Αυτός κοντρόλαρε τη μπάλα κοντά στη γραμμή του άουτ και ενώ είχε πλάτη, γύρισε και έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων πετυχαίνοντας ένα απίστευτο γκολ!

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Σταθάκης, Σταυλάς, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Μανθάνο (32’ λ.τ. Βλάχος), Φαβάλι, Κόλα (76’ Σπάρταλης), Μπεγκλετζής (65’ Παφιάκης), Δελαπόρτας, Δήμας

 

ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Πλάκας, Δημακάκος, Παντελίδης, Πολυχρονάκης, Αλεξίου, Πογοσιάν (94’ Κορνέζος), Γιαταγανάκης, Χατζησάββας (93’ Φιλιμέγκας), Χαλκιάς, Καλτσάς (53’ Χίλαρι)

 

Πηγή: news12

 

Related posts

Πατεμτζής: «Είμαστε αρκετά βελτιωμένοι στον Ερμή Ζωνιανών»

Abola Team 2

Αιμοδοσία για την Ραφήνα η Τριγλία!

Abola Team 2

Πάει για το… μπαμ με Λ. Γιαλούση ο Ηρόδοτος

Abola Team 2