free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Πανθηραϊκός 4-1 εκτός έδρας τον Ταμυναϊκό

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Πανθηραϊκό, ο οποίος πέρασε από το Αλιβέρι και την έδρα του Ταμυναϊκού με το ευρύ 1-4.

 

Στο 16΄ ο Πανθηραϊκός προειδοποίησε με τον Κονσταντινοφ να τροφοδοτεί τον Γκίκα που έφυγε στη κόντρα που έφυγε στη κόντρα αλλά το τελείωμα του ήταν κακό.

 

Τρία λεπτά αργότερα  ο Γκίκα με γυριστό σουτ έξω από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπασινά πετυχαίνοντας το 0-1.

 

Στο 33΄ σέντρα από δεξιά και ο Κονσταντίνοφ μόνος αφύλακτος στο πρώτο δοκάρι δεν δυσκολεύθηκε να κάνει το 0-2.

 

Τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Ντούμος με ασύλληπτο σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μπασινά 0-3 λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

 

Με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών στην επανάληψη  τεράστιο λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Γκίκα κέρδισε τη μπάλα τροφοδότησε τον Ντούμο που σε κενή εστία έγραψε το 0-4.

 

Το μόνο που κατάφερε ο Ταμυναϊκός ήταν να μειώσει στο 67΄. Ο Κούρτης έκανε την κούρσα από δεξιά, έβγαλε τη συρτή σέντρα και ο Αγοραστός στην προσπάθειά του να κόψει, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Αθανασίου μειώνοντας σε 1-4.

 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Σαντορίνης θα μπορούσε να αυξήσει ακόμα περισσότερο το δείκτη του σκορ αλλά Μπασινάς και Καρράς έσωσαν τελευταία στιγμή την εστία τους από τα πλασέ των Ντούμου και Περιάλη αντίστοιχα.

 

Ταμυναϊκός (Β. Λαθουράς):  Μπασινάς, Κρόκος, Καρράς, Καρατζάς, Β. Αναστασίου,  Ι. Αναστασίου (46΄ Κατσάμπας). Κούρτης (78΄ Κ. Καρατζάς), Αντμίρ, Ν. Μήτρου (46΄ Παπαδάκης), Ραμπαβίλας (75΄ Σκούφος), Α. Μήτρου

 

Πανθηραϊκός (Α. Σκέντζος): Αθανασίου, Τσόπελας (81΄ Περιάλης), Ζέλιος, Μπιρμπίλη, Σάμουελ (78΄ Πολυκρέτης), Κεφαλάς, Μάνας (64΄ Φύτρος), Κοντσαντίνοφ (69΄ Νταμζί), Ντούμος, Γκίκα, Αγοραστός

 

Πηγή: starsports

Related posts

Θύελλα Ραφήνας: «Νιάτα» και ανταγωνισμός στο τέρμα, ανακοίνωσε τον Άγγελο Σταματόπουλο

Γιώργος Ανανίδας

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα και οι διαιτητές στα ματς της 28ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3

Πως εμφανίζεται το πλάνο με την παρουσία των ομάδων στους οκτώ ομίλους στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3