free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Στο 93′ ισοφαρίστηκε ο Αγ. Δημήτριος από τον Βύρωνα-Οι Νέοι της Μπάρτσας 7-0 εκτός τον ΑΟΚ Φαλήρου

Με την ατυχία τους τα έχουν στον Αγ. Δημήτριο.

Η Μπάρτσα παρότι προηγήθηκε στο σκορ στο εκτός έδρας ματς με τον Βύρωνα ισοφαρίστηκε στο 93′ της συγκεκριμένης αναμέτρησης, οπότε και γράφτηκε το τελικό 1-1.

Ο Αγ. Δημήτριος που είχε πολλές ευκαιρίες προηγήθηκε στο 13′ με τον Ζαμπάρα. Θα μπορούσε να κάνει το 0-2 στο 81′ όταν ο Ασλανίδης πέρασε σαν σταματημένους όποιους βρήκε μπροστά του μπροστά του αλλά στο σουτ που επιχείρησε απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο γκολκίπερ Κουβέλης. Στο 88′ η Μπάρτσα έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν στο σουτ του Χαλιβελάκη η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Βύρωνας ισοφάρισε στο 93′ με προβολή του Τζιώρα.

 

ΒΥΡΩΝΑΣ: Κουβέλης, Μιχαλάτος, Σταύρου (85′ Ντότσικας)Τζιώρας, Σιαδήμας, Ασπιώτης, Πορταλιός, Φαρμάκης, Τσάκαλος, Λαζάρου (66′ Τσατσούλης), Ιωακειμίδης.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ρούσσος, Δαλκαφούκης Νταλάκας, Τάγκαλος, Σκόνδρας, Κωνστνατόπουλος, Τζαβάρας (46′ Χαλιβελακης), Καρτσιώλας, Νικολάου (65′ Γεωργούσης), Ασλανίδης (90′ Τσιάμης), Ζαμπάρας.

Στο μεταξύ φωτιές πέταγε η ομάδα Νέων του Αγ. Δημητρίου που σάρωσε εκτός έδρας την αντίστοιχη του ΑΟΚ Φαλήρου με 0-7.

Μεγαλη εμφανιση λοιπόν η ομαδα Νεων της Μπαρτσας εκτος εδρας  με 0-7 με γκολ 2 Τσαρπαλιας θ. Τοτολιδης 2  και από ένα οι Ραικος Γκογκος Νοβι. Όλοι στην εξέδρα παραδέχθηκαν ότι αξίζουν χίλια μπραβο στα παιδια του Αγ. Δημητρίου και εκτιμήθηκε ότι θα έχουν αναλογη συνεχεια.

Related posts

Ευεργετική η διακοπή για τον Αστέρα Γλυφάδας

Abola Team

Γιώργος Ζουμπουνέλης (Φωστήρας Ηλιούπολης): Να έρθει η ομάδα εκεί που της αξίζει διότι δεν είναι για την Β’ κατηγορία”

Τάσος Ζαφειρίου

Επιστροφή του Πιέρρου Λεβετσοβίτη

Abola Team 2