free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τριάρα» με ανατροπή ο Ήφαιστος

 

Με αντεπίθεση διαρκείας οι «ερυθροκίτρινοι» υπέταξαν 3-1 τον ΑΟ Κορυδαλλό στο «Στ, Μελισσουργός»  κι επέστρεψαν στις νίκες.

 

 

 

 

Την ανοδική του πορεία  στον δεύτερο γύρο πιστοποίης ο Ήφαιστος. Οι «ερυθροκίτιρνοι» αν και παρατάχθηκαν με αρκετά νέα πρόσωπα, απόρροια των πολλών  και σημαντικών τους απουσιών, εντούτοις ανέδιξαν την ποιότητά τους και ανεβάζοντας «στροφές» ιδίως στο δεύτερο μέρος, λύγισαν την αντίσταση του σκληροτράχηλου ΑΟ Κορυδαλλού με 3-1 στο «Στ. Μελισσουργός» για την 20ή αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας. 

Ο Ήφαιστος έφτασε κοντά στο γκολ για πρώτη φορά στο 5’ όταν έπειτα από καλοζυγισμένη  σέντρα του Παπαδάτου από τα δεξιά, η κοντινή κεφαλιά του Αντωνίου από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ. 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25’. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Στριγκώνη και λάθος εκτίμηση της μπάλας από τον Φραντζεσκάκη, ο Λεκάκης με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 0-1 για τον Α.Ο. Κορυδαλλό. 

Ο Ήφαιστος αντέδρασε και στο 31’ έφτασε στην ισοφάριση. Μετά από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Αντωνίου, ο Κρίστο βγήκε στην πλάτη  της άμυνας του ΑΟ. Κορυδαλλού και αφού απέφυγε τον Κουλούρη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Η γρήγορη ισοφάριση ανέβασε την αυτοπεποίθηση των παικτών του Μπάμπη Σκλάβου και στο 34’ έπειτα από σέντρα του Παπαδάτου ο Κεσανίδης με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ 

Ο Ήφαιστος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο ματς στο 67’ όταν μετά από κάθετη του Παπαδάτου, ο Σκόνδρας βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, αλλά το πλασέ που επιχείρησε, ήταν άστοχο. Οι γηπεδούχοι  πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 81’ όταν έπειτα από καλοζυγισμένη εκτέλεση κόρνερ του Κερασανίδη, ο Κρίστο άριστα τοποθετημένος στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά ζευγάρωσε τα τέρματα του Ηφαίστου 

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Αντωνίου με σουτ – φωτοβολίδα από τα 25 μέτρα στο 88’ Ένα κινηματογραφικό γκολ!.

 

Διαιτήτευσε ο Κουζούμης. 

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Φραντζεσκάκης, Παπαδάτος, Κεσανίδης, Λεμοντζής (80’ Νικολιάς), Σουνόγλου (61’ Πάχος), Σκόνδρας, Τζιώτης, Τσεσμέλογλου (68’ Γκίλας), Ζούπα,. Κρίστο (90’ Μπόϊκου), Αντωνίου.

 

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κατσικώστας (11’ λ.τρ. Κουλούρης), Τόπι, Ζαχαρίου, Πετρίδης, Δερμ  ερτζόγλου), Ζαμπέτης (77’ Ρτσέκερης), Χατζηανδρέου, Λεκάκης (41’ λ.τρ. Χαταηελευθερίου), Σαραντέας, Στριγκώνης, Γκανίδης.

 

 

 

 

Related posts

Η Αστυπάλαια 4-1 τον Ήφαιστο

«Τρίποντο» με δέκα η ΑΕ

Nάσος Φακίδης

«Πέρασε» από την Δραπετσώνα η Αστυπάλαια

Nάσος Φακίδης