free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Θα ανασυγκροτηθούμε το διάστημα της διακοπής»

Το σύνθημα για ανασυγκρότηση έδωσε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. 

 

 

 

Στην πρώτη τους φετινή εντός έδρας ήττα υποχρεώθηκαν τα Βριλήσσια, με … θύτη τα Ιλίσια 2004. 

Σ’ ένα … τρελό παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ και συναισθήματα, το οποίο διεξήχθη  κάτω από καταρρκατώδη βροχή, η ομάδα των βορείων προαστίων έχασε ένα παιχίδι το οποίο βάσει εξέλιξης το ήλεγχε στο μεγαλύτερη του διάστημα, 

Χαρακτηρισιτκές είανι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Χαραλαμπίδη: 

«Υποχρεωθήκαμε σητν πρώτη μας φετινή εντός έδρας ήττα, σε μία αναμέτρηης, όου χάσαμε πολλες και σημαντικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Πουλίδη. Δεν στεκόμαστε στο αποτέλεσμα και προχωράμε μπροστά. Το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω τουε εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας θα δουλέψουμε σκληρά και θα ανασυγκροτηθούμε. Είμαστε σε διαρκή γρήγορση, θα κλείσουμε ορισμένα φιλικά, ώστε να δουλέψουμε σε κάποιους σημαντικούς τομείς, όπου χρειαζόμαστε βετίωση.

 

Το ευχάριστο στοιχείο που ανέκυψδ από το παιχνίδι κόντρα στα Ιλίσια 2004 ήταν η εξαιρετική εμφάνιση δύο πολύ ταλαντούχων παιδιών που προέρχονται από τις ακαδημίες μας, των Τσιούμα και Ζημπίδη, οι οποίοι δείχνουν συνεχώς πολλές ιακνότητες και ίοτι μπορούν να αναδειχθούν σε πολύτιμες μονάδες για το μέλλον».

  

 

 

Related posts

Σομπότοβιτς: «Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Η πρώτη Κωνσταντόπουλου σε εικόνες

abola10

Θωρακίζει τα μετόπισθεν ο Μικρασιατικός

admin