free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Διαγόρας: «Ο κ. Σφέτσιας ΄΄εγκλημάτισε΄΄ εις βάρος της ομάδας»

Με άδεια χέρια επέστρεψε στο νησί μας από το «Π. Σαλπέας» ο Διαγόρας, καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από τον ΑΠΟ Κερατσίνι, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Ο «γηραιός» έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Γιώργου Σφέτσια από τον σύνδεσμο της Σάμου, αφού θεωρούν ότι αδίκησε κατάφωρα την ομάδα τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με αποκορύφωμα τον καταλογισμό ανύπαρκτου πέναλτι στις καθυστερήσεις, που υποχρέωσε τον Διαγόρα σε ήττα.

Με αφορμή την διαιτησία, ο Διαγόρας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση διαμαρτυρίας:

«Μετά τα όσα ζήσαμε στον εκτός έδρας αγώνα μας με το Κερατσίνι, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, με αισθήματα οργής και αγανάκτησης καταγγέλλουμε δημόσια τη διαιτησία του κ. Σφέτσια από την Σάμο.

Αντί να είναι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, σε ένα βαρύ γήπεδο και κάτω από συνεχή βροχή, πρωταγωνιστής και μάλιστα αρνητικός, ήταν ο ίδιος ο διαιτητής!

Αδίκησε το Διαγόρα με τα λανθασμένα σφυρίγματά του, στερώντας μας ακόμη και την χαρά της προσπάθειας.

Ο κ. Σφέτσιας ΄΄εγκλημάτισε΄΄ σε βάρος της ομάδας του ιστορικού μας συλλόγου. Σε μια εποχή που οι φορείς του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου αναζητούν συνεχώς τρόπους, ο διαιτητής να αποδίδει δικαιοσύνη, εξαφανίζοντας την οποιαδήποτε καχυποψία, ο Σαμιώτης ρέφερι με τις αποφάσεις του ΄΄σκότωσε΄΄ το άθλημα και το γύρισε πολλά χρόνια πίσω.

Αποκορύφωμα, ήταν η φάση του μοναδικού τέρματος στις καθυστερήσεις. Ο διαιτητής με δύο επαναλαμβανόμενα λάθη του, ΄΄βλέποντας΄΄ ένα… φάουλ έξω από την περιοχή, κι ένα… χέρι μέσα σε αυτήν (πέναλτι), προκάλεσε απορία στην ομάδα μας, απορία και γέλια στους αντιπάλους!

Ο ιστορικός Γ. Σ. Διαγόρας δεν θα ανεχθεί πλέον παρόμοιες διαιτησίες στο κοντινό ή μακρινό μέλλον. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πάρει τα δικά του μέτρα προς πάσα κατεύθυνση. Γνωρίζουμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι όλες οι αναμετρήσεις του Διαγόρα μαγνητοσκοπούνται…

Η διοίκηση του ΄΄γηραιού΄΄ θέλει να ευχαριστήσει το Κερατσίνι, για την φιλοξενία της αποστολής μας».

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Ενισχύεται με Κρητικό ο Αήττητος στο εκτός έδρας ματς με Ηρόδοτο

Abola Team 3

Προοδευτική: «Πρόβλημα του Δήμου, της ΕΠΟ και του Καραβά που θα παίξουν!»

Γιώργος Ανανίδας

27/6 η Γ.Σ. στον Απόλλωνα Ερέτριας

Abola Team 3