free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κάτσικας: «Το μυαλό στο ντέρμπι με Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου»

Στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου στρέφει την προσοχή του ο τεχνικός του Αστέρα Βάρης Μιχάλης Κάτσικας. 

 

 

 

Την αξιοσημείωτη πορεία του στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Αστέρας Βάρης χάρη στην σπουδαί εκτός έδρας νίκη του επί του δυνατού Νικολακάκη με 2-0. 

Μία επιτυχία, η οποία διατήρησε ακλόνητη την φιλόδοξη ομάδα της Βάρης στην δεύτερη θέση με 44 πόντους (σ.σ όσους και η Μαρκό) έχοντας πέντε λιγότερους από τον πρωτοπόρο Παλληνιακό.

Ο τεχνικός ηγέτης Μιχάλης Κάτσικας είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από την σπυδαία σε αξία νίκη της ομάδας του, αλλά και από την εν γένει εμφάνιση:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εκτός έδρας νίκη επί του Νικολακάκη, αλλά και την συνολική παρουσία των ποδοσφαιριστών μου που ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Η προσοχή μας πλέον, επικεντρώνεται στο επόμενο ντέρμπι που μας περιμένει στην έδρα μας, απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ω΄στε να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

Κάταγμα στον καρπό ο Μάναλης

Η  πού σημαντική εκτός έδρας επί του Νικολακάκη, ωστόσο, «σκιάστηκε» από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Σταύρου Μάναλη. Ο σκληροτράχηλεε αμυντικός σε μία φάση της αναμέτρησης έσπασε τον καρπό του και σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές γνωματεύσεις, ενδέχεται να απουσιάσει για διάστημα δύομηνών από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Ο Αστέρας Βάρης 2-0 εκτός το Κορωπί

Abola Team 3

Η πανηγυρική SELFIE των παικτών του ΑΠΟ Νικολακάκη με τον τεχνικό Γ. Δημητρόπουλο μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Θησέα Νέας Μάκρης

Abola Team 3