free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Δείξαμε χαρακτήρα και ψυχή!»

Στους τομείς που ώθησαν την ομάδα του στο σπουδαίο «διπλό» επί της Δόξας Βύρωνα στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης. 

 

 

 

Την εκπληκτική φετινή της πορεία στον συναρπαστικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας επιβεβαίωσε η ΑΕ Ηρακλείου με την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη της επί της Δόξας Βύρωνα. 

Σ’ ένα παιχνίδι υψηλού βαθμού δυσκολίας κι απαιτήσεων, το συγκρότημα των βορειων προαστίων έδειξε χαρακτήρα και μέταλλο ομάδας που πρωταγωνιστεί, αφού αντέδρασε πολύ ψύχραιμα την στιγμή, που βρέθηκε πίσω στο σκορ και έφτασε σε μία σπουδαία ανατροπή – νίκη. 

Ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνης είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος από την συνολική εικόνα, αλλά και τον χαρακτήρα, που ανέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του: 

«Πήραμε μία πολύ μεγάλη όσο και ιδιαίτερα σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή και ιστορική ομάδα, όπως είναι η Δόξα Βύρωνα. Παρά το γεγονός ότι μόλις στο 9’ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, εντούτοις, οι παίκτες μου έδειξαν ψυχραιμία και σε καμία περίπτωση δεν πανικοβλήθηκαν. Έδειξαν ψυχή και χαρακτήρα κι αποδίδοντας εξαιρετικά έφτασαν σε μία πολύ σημαντική νίκη, που μας παρέχει τη δυνατότητα να παραμείνουμε ψηλα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Παπαρούνη, για να προσθέσει: 

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι παίκτες μου γιατον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν την αναμέτρηση. Τώρα με την ευκαιρία της διακοπής θα πάρουμε μία ανάσα. Θα δουλέψουμε πάνω σε ορισμένος τομείς, όπου χρειαζόμαστε βελτίωση και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι που μας περιμένει κόντρα στην Αγία Παρασκευή».

 

 

 

 

 

Related posts

Βενάκης: «Κρατάμε τον βαθμό, μας έλειψε μόνο το γκολ»

Σε άνοδο ο Ήφαιστος

abola10

Με Θανάση Κακαβά στα γκολπόστ του ο Αθηναϊκός