free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τα όσα έχουμε πετύχει!»

Το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια έδωσε ο τεχνικός του πρωτοπόρου Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

Στην κορυφή αναρριχήθηκε ο Ολυμπιακός Λιοσίων έπειτα  την άνετη νίκη του επί της αξιόμαχης Νέας Ιωνίας με 2-0. 

Μία επιτυχία, η οποία κατακτήθηκε με πολύ καλή απόδοση, με τους «ερυθρόλευκους» να αναδεικνύουν τπυχές του ταλέντου, αλλά και της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα. 

Ο τεχνικός ηγέτης Λεωνίδας Σμυρνής, είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος από το σπουδαίο επίτευγμα των παικτών του, δίνοντας παράλληλα το έναυσμα για την καθοριστική συνέχεια: 

«Πραγματοοιήσαμε εξαιρετική εμφάνιση, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα, όπου είχαμε την απόλυτη υπεροχή και έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος μπορεί να μη πιάσαμε ανάλογη απόδοση, ωστόσο δεν κινδυνεύσαμε καθόλου, ευτυχήσαμε να πετύχουμε κι ένα δεύτερο γκολ και να διαχειριστούμε με πολλή άνεση το προβάδισμά μας. Φτάσαμε σε μία νίκη, που μας έδωσε τη δυνατότητα να πιάσουμε κορυφή, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ξεγελαστούμε  και να παρεκκλίνουμε από το πλάνο και τον αρχικό μας σχεδιασμό» ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχιτέκτονα των επιτυχιών του Ολυμπιακού Λιοσίων, για να προσθέσει: 

«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για εμάς, αλλά από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε και να χαιρόμαστε αυτά που έχουμε ήδη πετύχει και πάμε χωρίς άγχος να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη συνέχεια. Με σεβασμό στους αντιπάλους μας πάντα»

Related posts

Έβαλε τέσσερα και οργανώνεται!

Abola Team

Επιστροφή στις νίκες για Ηράκλειο

abola10

Διεκόπη το Άρης Πετρούπολης-Κηφισιά

abola10