free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου!»

Tα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Θριάμβου Αθηνών απένειμε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός. 

 

 

 

Την επιστροφή του στις νίκες πραγματοποίησε ο Ήφαιστος Περιστερίου με την πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί του Θριάμβου Αθηνών με 2-0. 

Μία επιτυχία, η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλή απόδοση κι επέτρεψε στους «ροσονέρι» να παραμείνυν ψηλά στον συγκλονιστικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορία και να ελπίζουν βάσιμα για ακόμη καλύτεη συνέχεια:

 

«Έμεινα πολύ ευχαριστημένος  από την νίκη και την εικόνα των παικτών μου ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Πιέσαμε μία πολύ δυνατή και αξιόλογη ομάδα, όπως είναι ο Θρίαμβος Αθηνών, που πάλεψε κι αυτός για τους βαθμούς που επιζητούσε για την παρμαονή του κι εκτιώ ότι η βαθμολογική θέση που κατέχει στον όμιλο, τον αδικεί.

 

Ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα μας το γεγονός ότι κερδίσαμε και παραμείναμε ψηλά, ενώ στα πολύ θετικά συγκαταλέγεται επίσης ότι ότι και οι τρεις αλλαγές που κάναμε, αφορούσαν παιδιά που προέρχονται από το εφηβικό μας τμήμα, που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Συνεχίζουμε την πορεία μας, προσβλέποντας σε μία όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία»

 

Related posts

ΕΠΟ: Με προσωπικό ασφαλείας και τηλεργασία…

Abola Team

Γαζής: «Πήραμε μια πολύ σπουδαία νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ισοφάρισε στο φινάλε ο Ήφαιστος με τον Ζώγκο, το Ηράκλειο

Abola Newsroom