free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρζένης: «Να ανασυνταχθούμε για την κρίσιμη συνέχεια»

To στίγμα του ενόψει της κρίσιμης τλεικής ευθείας έσπευσε να δώσει ο τεχνικός  των Πετραλώνων Κώστας Αρζένης.

 

 

 

Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια, που καταβάλλουν για μία πρωταγωνιστική πορεία στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ απώλεσαν τα Πετράλωνα, με την «λευκή» εντός έδρας ισοπαλία τους απέναντι στα Σούρμενα.

Ο τεχνικός ηγέτης Κώστας Αρζένης, στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα τονίζοντας την ανάγκη για ανασύνταξη, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας:

«Στην αναμέτρηση με τα Σούρμενα έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που πάλεψαν πάρα πολύ κυρίως για το αποτέλεσμα, Έλειψαν οι πολλές φάσεις και όποια ομάδα πετύχαινε το γκολ, θα κέρδιζε και το παιχνίδι  Θεωρώ ότι εάν υπήρχε μια ομάδα, που έπρεπε βάσει εικόνας να κερδίσει, αυτή ήμασταν εμείς. Δεν καταφέραμε να αξιοποίησουμε καμία από τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, με άμεση συνέπεια το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος.

Τέτοια παιχνίδια, όμως και ειδικά μέσα στην έδρα μας πρέπει να τα κερδίζουμε, εάν θέλουμε να μείνουμε στο γκρουπ των ομάδων, που έχουν θέσει υψηλούς στόχους. Την περίοδο της διακοπής θα επιδιώξουμε να ανασυνταχθούμε εν όψει της κρίσιμης συνέχειας και να  βελτιωθούμε σε σημαντικούς τομείς της τακτικής.»

 

 

 

 

Related posts

Δημήτρης Κρητικός: “Συλλυπητήρια από όλους στο Θανάση Τριανταφύλλου”

Abola Newsroom

Τσαμόπουλος Γιώργος (Διάνα): “Βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου”

abola10

Παπαρούνης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έδειξαν χαρακτήρα»

Kώστας Παλαιολόγος