free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Η Αγία Ελεούσα έχει βαριά φανέλα!»

Στην δυναμική αλλά και την προοπτική του μέλλοντος, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αγία Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος.

 

 

Ένα μέρος των φετινών της δυνατοτήτων  αλλά και την ποιότητας της δουλειάς που γίνεται εκ βάθρων, φανέρωσε η Αγία Ελεούσα σητν εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αλσούπολη. 

Το τελικό 2-2 ήταν το λιγότερο που απασχόλησε τον τεχνικό ηγέτη των «κυανόλευκων» Τάκη Γιαννόπουλο, ο οποίος ήδη οραματίζεται στην άκρη του μυαλού του, το σύνολο της επόμενης σεζόν, που θα πληροί όλες τις δυνατότητες να διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες τοι εισιτήριο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία. 

Κάτι το οποίο δηλώνει ξεκάθαρα: 

«Απέναντι στην Αλσούπολη ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Καταφέραμε κι ανατρέψαμε μέσα σ’  ένα τρίλεπτο το εις βάρος μας σκορ, που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο μέρος και με λίγη περισσότερη προσοχή, θα μπορούσαμε να είχαμε φύγιε με το «διπλό«, αφού το γκολ της ισοφάρισης της Αλσούπολης προήλθε απο δικό μας αυτογκόλ. Πλέον δημιουργούμε την ομάδ του μέλλοντος. Η Αγία Ελεούσα έχει πολύ βαριά φανέλα και ήδη ξεκινάμε να έοχυμε βάση στη άκρη του μυαλού μας την ομάδα της επόμενης περιόδου, που θα διεκδικήσει με πολλές αξιώσεις την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του Τάκη Γιαννόπουλου, για να προσθέσει:

 

«Όσον αφορά τον όμιλό μας παρουσιάζει εξαιρειτκό εδνιαφέον, αφού έξι ομάδες διεκδικούν πλέον με πολύ σοβαρές πιθανότητες την άνοδό τους, ενώ ένα αλλο πρωτάθληα εξίσου ενδιαφερον γίνεια και στην ουρά για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πλέον κάθε αγνωιισκή θα κρίνει πάρα πολλά σε κορυφή και ουρά»

 

 .

 

 

Related posts

Άριστο κλίμα στον Άτταλο!

abola10

“Αφεντικό” στο Βύρωνα η Δόξα (1-2)

Abola Team

Δείτε εδώ live την κοπή πίτας της ΕΠΣ Αθηνών

abola10