free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Να ξορκίσουμε την … κατάρα των τελευταίων λεπτών»

Στην ανάγκη οι παίκτες του να φανούν πιο συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεών τους. αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

 

 

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση, αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας ακι το συγκεκριμένο απόφθεμγα ανταποκρίνεται με τον πλέον πειστικό τρόπο στο φετινό παράδειγμα της Κορωνίδας. 

Το νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων ισοφαρίστηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων σε 2-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Τριφυλλιακό , χάνοντας βαθμούς στο φινάλε των αναμετρήσεων για έκτη φορά το τελευταίο δίμηνο! 

Γεγονός το οποίο προβληματίζει τον τεχνικό ηγέτη Γιάννη Καπράλο, ο οποίος αρκέστηκε να τονίσει τα εξής: 

«Οι παίκτες μου απέναντι στον Τριφυλλιακό έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δείξαμε τομερή προσήλωση, απένανι σε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδ,α προηγηθήκαμεδύο φοές στο σκορωστόσο για έκτο φετινό παιχνίδι δεχθήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις χάνοντας πολύτιμους βαθμού. Σε αυτό,το φαινόμενο που παρατηρείται, σίγουρα καταλυτικό ρόλο παίζει το νεαρό της ηλικίας των περισσότερων παικτών, που συνθέτουν τον ρόστερ της ομάδας μας. Θα πρέπει να ξορκίσουμε την κατάρα, ώστε να αποκτήσουμε χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή.

 

Σε γενικές γραμμές, όμως, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια, που κάνουμε και από το γεγονός ότι τα ολλά παιδιά, που προέρχονται από τις υποδομές μας, ανταποκρίνονται σε πολύ υψηλό βαθμό»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Καλαντζής: “Ελπίζω σε ένα καλό παιχνίδι, αδικείται ο Πανθησειακός βάσει βαθμολογίας”

Abola Newsroom

Γαλαξίας-ΑΕ Αιγάλεω 2-1

Abola Team 3

Μάγκας ο Βοτανικός: Με ανατροπή στο σκορ, με κυριαρχία επί 60 λεπτά και με τέσσερα δοκάρια νίκησε στην παράταση με 2-1 το Παγκράτι και συνεχίζει για την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ-Παραλειπόμενα (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3