free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Σε ευχάριστο κλίμα η κοπή της πίτας του ΠΑΟ Καματερού (Ολόκληρο το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)-Προχωράνε τα έργα στο γήπεδο

Με ευχάριστη διάθεση και σε όμορφο κλίμα έγινε η ετήσια κοπή της πίτας του ΠΑΟ Καματερού καθώς λίγες ώρες νωρίτερα η ανδρική ομάδα είχε πάρει μια σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα ισχυρό σύνολο όπως είναι αυτό της Κοψαχείλας και βελτίωσε σημαντικά την βαθμολογική της θέση. 

 

Η εκδήλωση φέτος έλαβε χώρα στην αίθουσα του φιλόξενου ΕΠΑΛ καθώς το κινηματοθέατρο που στέγαζε τις εκδηλώσεις της ομάδας άλλαξε χρήση.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος κ. Νίκος Σαράντης, οι αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Ρέππας και Σωτήρης Καμαρινόπουλος, οι κ. Γιώργος Κομματάς, Καράλης Αντώνης.

 

Την εκδήλωση άνοιξε ο τεχνικός διευθυντής  Γιάννης Πέτρου, ο οποίος ευχαρίστησε τον δήμο για την ανακατασκευή του γηπέδου και την δημιουργία του βοηθητικού τονίζοντας  ότι θα είναι μια ανάσα για την ομάδα και για την πόλη ενώ ευχαρίστησε τους γειτονικούς δήμους Ιλίου και Φυλής για την φιλοξενία των τμημάτων. Ο κ. Γιάννης Πέτρου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παλαίμαχους καθώς και τους 250 νεαρούς ποδοσφαιριστές που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε προπονήσεις και αγώνες. Ενώ τόνισε ότι η ομάδα «θα αναγεννηθεί από τις στάχτες»  καθώς το ανδρικό τμήμα χτίστηκε από την αρχή.

 

Απολογισμό έκανε επίσης ο υπεύθυνος προπονητής των τμημάτων υποδομής κ. Χρήστος Κουρέτας για την πορεία των τμημάτων.

 

Ο Πρόεδρος της ομάδας κ Στράτος Καγιούλης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή πορεία των τμημάτων υποδομής που αριθμούν 250 ποδοσφαιριστές και που η ομάδα προσπαθεί να τους μεταλαμπαδεύσει τα σωστά ιδεώδη. Αναφέρθηκε και στην δυσκολία του φετινού εγχειρήματος ύστερα από την πτώση της ομάδας στην β΄ κατηγορία με νεανικό σύνολο προερχόμενο από τα σπλάχνα του Καματερού. Ενώ ευχαρίστησε την βοήθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης για την αλλαγή χλοοτάπητα και την δημιουργία του βοηθητικού γηπέδου.

 

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι πρώην παράγοντες Γρηγόρης Ραζάτος και Χρήστος Καλογερόπουλος για την προσφορά τους στην ομάδα.

 

Ομίλια έκανε και ο δήμαρχος κ. Σαράντης ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν οι παράγοντες για την εύρυθμη λειτουργία ενός ποδοσφαιρικού συνόλου. Αναφέρθηκε στα τρία γήπεδα που διευκολύνουν το έργο του ΠΑΟ Καματερού ενώ ζήτησε σύνεση και συνένωση σε όποιες δυσκολίες υπάρξουν.

 

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Τρισκογάννης. ο οποίος παράλληλα έκοψε και την πίτα των παλαιμάχων.

 

Τέλος έγιναν οι καθιερωμένες κληρώσεις για τους παίκτες όλων των τμημάτων.

 

Χορηγοί της φετινής χρονιάς είναι οι Αναστασίου Σταύρος (Οικοδομικές Επιχειρήσεις), Παπαντωνίου Θεόδωρος (Ηλεκτρολογικός εξοπλ.),  Ασημακόπουλος Μάκης (Car Service), Φίλης Κωνσταντίνος (Shell), Café Route 50, Ψητοπωλείο Γνήσιον Εστί, Φυτοδιακόσμηση Στεργίου, Χρώματα Μιχαήλ, Βιβλιοπωλείο Δίεδρο, Ηλεκτραγορά Νέο Σπίτι, Καφέ Υδρόγειος, Μεζεδοπωλείο Κρήτη, Κομμωτήριο Hair GP, Κλειδαράδικο Ζαζόπουλος Διονύσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μέσω του facebook, ο πρόεδρος του ΠΟΨ, έστειλε το μήνυμα του για το Σαββατιάτικο παιχνίδι του κυπέλλου της ομάδας του, με αντίπαλο τον Νεοπεντελικό.

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Δημήτρης Αμπαριάν στην τεχνική ηγεσία της Αρμενικής

Abola Team 2

Τέλος εποχής Χαραλαμπίδη στα Βριλήσσια!

Kώστας Παλαιολόγος