free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Η γρήγορη ισοφάριση άλλαξε το σκηνικό»

Στους τομείς που οδήγησαν την ομάδα του στην ήττα από το Παλαιό Φάληρο, στάθηκε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος. 

 

Σε ήττα με 3-1 από το Παλαιό Φάληρο υποχρεώθηκε ο Αθηναϊκός χάνοντας την ευκαιρία να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικοιύ πίνακα του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Ο τεχνικός των «ερυθροκιτρίνων» Χρήστος Κιούρκος στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην γρήγορη ισοφάριση από πλευράς γηπεδούχων, που άλλαξε άρδην το σκηνικό:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά απέναντι στο Παλαιό Φάληρο. Στο πρώτο ημίχρονο ηα απόδοσή μας ήταν εξαιρετική και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε. Στην επανάληψη το γρήγορο γκολ του Παλαιού Φαλήρου που προήλθε από εκτέλεση πέναλτι άλλαξε άρδην το σκηνικό. Οι αντίπαλοί μας έγιναν πολύ πιο πιεστικοί και εκμεταλλεύθηκαν ορισμένα λάθη κι αμυντικές μας ολιγωρίες, με άμεση συνέπεια να γνωρίσουμε την ήτα με 3-1

 

Τώρα θα δουλέψουμε το διάστημα της διακοπής, ώστε να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες που έχουμε παρουσιάσει, αλλά παράλληλα και αν προεοτιμαστούμε για το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στους πρωτοπόρους Αγίους Αναργύρους».

 

Related posts

Τρανός: «Μπράβο στα παιδιά»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Η αποβολή του Ταχιράι μας γονάτισε»

Kώστας Παλαιολόγος

Χατζηαλέξης: «Οι παίκτες μου ανταμείφθηκαν μ’ αυτόν τον τίτλο!»