free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Με Δήμαρχο Ξυριδάκη η κοπή πίτας του ΠΟΨ

Παρουσία του Δημάρχου Ψυχικού-Φιλοθέσης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας του ΠΟΨ

 

 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα η κοπή της πίτας του συλλόγου στο κέντρο «Άσπρο Πιάτο» στο Χαλάνδρι.

Στην πολύ όμορφη εκδήλωση, όπου έδωσαν το παρών πανω από 400 πιστοί οπαδοί της ομάδας.    

Επίσης, την όμορφη τελετή λάμπρηνε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Ψυχικού – Φιλοθέης Παντελής Ξυριδάκης, ο οποίος μάλιστα κέρδισε και το φλουρί!

Παράλληλα το παρών έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου , ο Α’ Αντιπρόεδρος ΕΠΣΑ Γιώργος Νικόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΑ Γαβριήλος Παπαδόπουλος.

 

Πετρίδης: «Με σοβαρότητα μέχρι το τέλος» 

 

Την πιο ολοκληφωτική και μεστή της φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΠΟΨ την περασμένη Κυριακή συντρίβοντας την Ελαφρά Ταξιαρχία με το εντυπωσιακό 8-1. 

Η πρωοτπόρος ομάδα του πρώτου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας επέστρεψε δριμύτερη στον δρόμο των επιτυχιών, πραγματοποιώντας επίδειξη ισχύος, η οποία συνοδεύτηκε με την πιο ευρεία φετινή της νίκη. 

Ο Πρόεδρος Γιάννης Πετρίδης, έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα για την απαιτητική συνέχεια:

 

Σαφέστατα, κάναμε ίσως την κορυφαία μας φετινή εμφάνιση απέννατι στην Ελαφρά Ταξιαρχία, ωστόσο, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Δεν σταματάμε εκεί, αφού μας πειρμένει μία καθοριστική σειρά κρίσιμων αγώνων Με σοβαρότητα θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος προσβλέποντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος»

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (15/2)

Abola Team

Μανωλάς : «Να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο»

Kώστας Παλαιολόγος

Λύγκος: «Είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος