free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Νίκη που την είχαμε ανάγκη!»

Στην αξία κατάκτησης των τριών βαθμών απέναντι στον Αθηναϊκό, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

Την επιστροφή του στις εποτυχίες πραγματοποίησε το Παλαιό Φάληρο θριαμβεύοντας του Αθηναϊκού με 3-1. 

Απέναντι στους «ερυθροκίτρινους» η ομάδα των νοτίων προαστίων έδειξε απίστευτα ψυχικά αποθέματα ανατρέποντας το εις βάρος της 0-1 που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο μέρος και με αντεπίθεση διαρκείας έφτασε σε μία τεράστια σε αξία νίκη που της έδωσε τη δυνατότητα να ανασάνει βαθμολογικά. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Γαζή: 

«Επιστρέψαμε στις νίκες σε μία χρονική περίοδο, όπου το είχαμε απόλυτη ανάγκη. Πήραμε βαθιά ανάσα ακαι θεωρώ ότι μετά από αυτή την επιτυχία απέναντι στον Αθηναϊκό, θα αποκτήσουμε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση. 

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και δώσαμε τη δυνατότητα στον Αθηναϊκό να κάνει το παιχνίδι του. Στο δεύτερο ημίχρονο, ευτυχήσαμε να έχουμε σε εξαιρετική ημέρα τον Ντόνε, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα καταλυτικός. Καθοριστική ήταν η γρήγορη ισφάριση με το πέναλτι του Ντόνε, η οποία μας αναπτέρωσε το ηθικό. Στη συνέχεια, πιέσαμε περισσότερο και ευτυχήσαμε αν πετύχουμε δύο ακόμη τέρματα, τα οποία μας έδωςαν μία καθαρή νίκη».

 

Φιλικό με τα Σούρμενα θα δώσει το προσεχές Σάββατο το Παλαιό Φάληρο στις 3 μ.μ., με την τεχνική ηγεσία να έχει τη δυνατότητα να προβεί σε πολλές δοκιμές.

 

Related posts

Γκολ και θέαμα στην Ηλιούπολη!

abola10

Ήφαιστος για… φίλημα 5-1 την Λυκόβρυση

Abola Team

Γαζής: «Πάση θυσία νίκη με Δόξα Βύρωνα»

Kώστας Παλαιολόγος