free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Πήραμε πολύ σημαντικό διπλό!»

Στην αξία της εκτός έδρας νίκης επί του Κεραυνού Γλυφάδας αναφέρθηκε ο τεχνικός της Ανθούπολης Θανάσης Ψύλλιας. 

 

 

Την ανοδική της πορεία στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας επιβεβαίωσε η Ανθούπολη με την πολύ σπουδαία της εκτός έδρας νίκη επί του Κεραυνού Γλυφάδας με 2-0. 

Ένα «τρίποντο», το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα των δυτικών προαστίων να απομακρυνθεί αισθητά από τις επικίνδυνες θέσεις του ομίλου και πλέον να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. 

Ο Θανάσης Ψύλλιας, ο οποίος με την εμπειρία και τις γνώσεις του έχει ανεβάσει κατακόρυφα την ποιότητα της ομάδας σε αυτό το τρίμηνο, όπου βρίσκεται στην άκρη του πάαγκου της, αρκέσγηκε να δηλώσει: 

«Πήραμε ένα πολύ σημαντικό διπλό στην προσπάθεια, που κάνουμε για την εξασφάλιση της παραμονής μας απέναντι σε μία ομάδα, που είχε θέσει τους ίδιους στόχους με τη δική μας ομάδα.

Το πλεόν ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι έχουμε βρει τον επιθυμητό μας ρυθμό και βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο, όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις,. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους και είναι από τις πλέον ποιοτικές του ομίλου μας».

 

Δυνατό φιλικό με την Θύελλα Περιστερίου θα δώσει την ερχόμενη Παρασκευή η Ανθούπολη, με τη τεχνική ηγεσία να προχωρά σε πολλές δοκιμές σχημάτων και ρόλων.

 

 

Related posts

Ζαμπούρας: «Ομάδα με το ποιοτικότερο ρόστερ ο Άγιος Δημήτριος»

Kώστας Παλαιολόγος

O 19χρονος σκόρερ του Ατρόμητου Χαλανδρίου Δημήτρης Νούλης

Τάσος Ζαφειρίου

Τζώτζης: «Αυτή η νίκη μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση!»

Kώστας Παλαιολόγος