free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Δεν θα χαριστούμε σε κανένα!»

Τη δίψα του για ακόμη καλύτερη παρουσία στην συνέχεια εξέφρασε ο κεντρικός αμυντικός του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης. 

 

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φειτνών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Παράδεισος Αμαρουσίου θριαμβεύοντας εκτός έδρας του Ατρομήτου Χαλανδρίου με 2-1.

Απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου, που έχουν θέσει υψηλές βλέψεις στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας, το συγκρότημα του Αμαρουσίου εμφανίστηκε πολύ καλα «διαμβασμένο» κι έχοντας ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο, απέδρασε από την δύσκολη έδρα του Ατρομήτου με το πολύτιμο «τρίποντο» στις αποσκευές του, βελτιώνοντας αισθητά την βαθμολογική του θέση.

Ο Αλέξης Στούλης στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στον χαρακτήρα της ομάδας του, θέτοντας ως ξεκάθαρο το καλύτερο δυνατόπλασσάρισμα στον όμιλο:

«Δείξαμε τη δυναμική και τον χαρακτήρα μας, επικρατώντας σε μία πολύ δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του Ατρομήτου Χαλανδρίου. Βγάλαμε πάθος, ψυχή και χαρακτήρα ομάδας που έχει θέσει υψηλούς στόχους. Από εδω και στο εξής δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν. Θα συνεχίσουμε να δείχνουμε αρκετά δυνατοί, σκληροτράχηλοι κι ανταγωνιστικοί. Σίγουρα σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, όμως δεν φοβόμαστε κανένα » ήταν το αριχκό σχόλιο του έμπειρου στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου, για να προσθέσει:

 

«Πλέον για εμάς ξεκάθαρος στόχος είναι να φθάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να συνεχίσουμε τις θετικές εμφανίσεις μέχρι τέλους. Η ομάδα μας δείχνει μέταλλο και αυτό το στοιχείο μας οπλίζει με αυτοπεποίθηση.».

 

 

 

Related posts

Τζώτζης: «Οι παίκτες μου έβγαλαν πάθος!«

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα του Σαββάτου (7/3)

Abola Team

Καλογερόπουλος: «Κοιτάζουμε τους αντιπάλους μας στα μάτια»

Kώστας Παλαιολόγος