free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Ομάδα με το ποιοτικότερο ρόστερ ο Άγιος Δημήτριος»

Με εγκωμιαστικά σχόλια για την δυναμική του προσεχούς αντιπάλου της ομάδας του, αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

 

Την εξαιρετική του πορεία στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πιστοποίησε ο ΠΑΣ Γαλάτσι, επικρατώντας με το επιβλητικό 5-0 του Καλαμακίου. 

Πρόκειται για την πιο ευρεία φετινή νίκη για το συγκρότημα των βορείων προατίων, το οποίο ανέδειξε πτυχές της ποιότητάς του, αποδίδοντας πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο.

 

Ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Θανάσης Ζαμπούρας στις δηλώσεις που παραχώρησε, είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του τόσο στο συγκεκριμενο παιχνίδι, όσο και για την εν γένει πορεία που έχι διαγράψει η ομάδα: 

«Στην αναμέτρηση με το Καλαμάκι πιάσαμε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοςη. Δημιουργήσαμε πολλές ευακιρίε,ς είχαμε αρκετές όμορφες συνεργασίες κι έτσι φτάσμε στην πιο ευρεία φετινή μας νίκη., Θεωρώ ότι η εικόνα του Καλαμακίου δεν ήταν για πέντε γκολ, αφού έχει πολύ θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της, ωστόσο, εμείς στο συγκεκριμένο παιχνίδι βγάλαμε πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο τα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ήταν μια νίκη ψυχολογίας για εμάς, η οποία μας παρέχει τη δυνατότητα να μείνουμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Να υπενθυμίσω ότι για εμά η άνδο δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Από την αρχή της σεζόν είχα τονίσει ότι ξεκάθαρος στόχος μας είναι  ομάδα να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική πορεία, συνδυάζοντάς τη με καλό ποδόσφαιρο. Σε πολύ μεγάλο ποσοστό, θεωρώ ότι τα έχουμε καταφέρει» ήταν το αρχικό σχόλιο του Θανάση Ζαμπούρα ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε στον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, τον Άγιο Δημήτριο, πλέκοντάς του το εγκώμιο: 

«Ήδη προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι που θα κληθούμε να δώσουμε αμέσως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματοςκόντρα στον Άγιο Δημήτριο. Μία ομάδα με τεράστια ιστορία και δυαμική, τός στον χώρο του ερασιτεχνικού ποοσφαίρου της Αθήνας, όσο και στις επαγγελματικές κατηγορίες. Πρόκειτια για μία ομάδα, η οποία κατά την άποψή μου έχει το πιοτικότερο ρόστερ τηε κατηγορίας αυτή την στιγμή. Ενισχύθηκε πάρα πολύ τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον Ιανουάριο, που μας πέρασε, διαθέτει έναν εξαιρειτκό προπονητή τον Θόδωρο Κουτσουδάκη κι εκτιμώ ότι είναι πολύ γερά ακόμη στο κυνήγι της ανόδου. Σίγουρα μμας περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή».

 

 

 

 

 

Related posts

Επιστροφή στις νίκες για τον Άγιο Θωμά

abola10

Καρπούζας: «Κρατάμε το χρυσό τρίποντο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Βασιλάκης: «Μία νίκη ακόμη με Λαύρα και σωθήκαμε»

Kώστας Παλαιολόγος