free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Στην αξία της νίκης επί του Κεραμεικού στάθηκε ο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς.

 

 

 

Αποφασιστικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πραγματοποίησαν τα Μελίσσια χάρη στην νίκη τους επί του Κεραμεικού με 2-0. 

Μία επιτυχία, που επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να αναρριχηθούν στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 πόντους και ατενίζουν πλέον την καθορισιτκή συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Δημήτρη Μπουγά: 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός αντιπάλου με τον οποίο έχουμε θέσει τους ίδιους στόχους και θεωρώ ότι αυτή η επιτυχία θα μας οπλίσει με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει της καθοριστικής συνέχειας. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει απολύτως τίποτε, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και θα χρειαστεί αυξημένη συγκέντρωση και προσήλωση, ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου της παραμονής ήταν το αρχικό σχόλιο του παλαίμαχου άσου των Εθνικού και Πανιωνίου, για να προσθέσει:

 

«Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο ιδιαίτερα κρίσιμο και κομβικό παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι στον Υμηττό. Μία ομάδα που διαθέτει πολύ δυνατή έδρα και δείχνει να βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο».

Related posts

Βαριά “καμπάνα” 500 ευρώ στην Ηλιούπολη

abola10

Ανακοίνωσε δοκιμαστικές προπονήσεις η ΑΕ Ελευθερούπολης

Ματίνα Κωστούλα: “Αντέχουμε στα δύσκολα στον Ιάσωνα” (Συνέντευξη της προέδρου του συλλόγου στο Abola.gr)

Abola Team 3