free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανούσος: «Μόνο νίκη απέναντι στα Μελίσσια»

 

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τα Μελίσσια αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Υμηττού Στέλιος Μανούσος.  

 

 

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις συνέχισε ο Υμηττός, παίρνοντας πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 από τον ισχυρό Αστέρα Ζωγράφου. Αποτέλεσμα, το οποίο αύξησε σε σημαντικό βαθμό τις ελπίδες της νεοφώτιστης ομάδας για παραμονή στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο τη Β’ ΕΠΣΑ. 

Η προσοχή όλων πλέον έχει επικεντρωθεί στο επόμενο εξίδου δύσκολο αλλά και κομβικό παιχνίδι με τα Μελίσσια, όπου η ομάδα των ανατολικών προαστίων θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για νίκη. Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Στέλιου Μανούσου: 

«Η ομάδα μας πήρε ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα στην έδρα του Αστέρα Ζωγράφου, Απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, που έχει υψηλές βλέψεις σταθήκαμε εξαιρετικά και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ακόμη και τη νίκη. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται αποκλεστικά στο επόμενο παιχνίδι με τα Μελίσσια. 

Ένα παιχνίδι εξίσου δύσκολο και κομβικό για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής, Πλέον για εμάς οι νίκες στις αναμετρήσεις που δίνουμε στην έδρα μας αποτελούν μονόδρομο, ώστε να αυξήσουμε σημαντικά τις πιθανότητές μας και με αυτό το πρίσμα θα φιλοξενήσουμε τα Μελίσσια. Θεωρώ ότι έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε στην έδρα μας όλα τα εναπομείναντα ματς»

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα»

Kώστας Παλαιολόγος

Ευχαριστίες για φιλοξενία και διαιτησία από τον ΑΟ Ιλίου

abola10

«Βόμβα» με Λάππα η Κηπούπολη

Kώστας Παλαιολόγος