free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Τα πέντε επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν πολλα!»

Στην καθοριστική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του στρέφει την προσοχή του ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης. 

 

 

 

Ένα δείγμα των φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Μικρασιατικός αποσπώντας πολύτιμη ισοπαλία σητν έδρα του με 1-1 κόντρα τον ΠΑΟ Ρουφ πραγματοποιώντας σημαντικό βήμα για την παραμονή του στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας. 

Απέναντι σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες του ομίλου, που έχει θέσει υψηλές βλέψεις, το συγκρότημα της Καισαριανής αγωνίστηκε σαν ίσο προς ίσο και δικαιώθηκε στο τέλος η τιτάνια προσπάθειά του με το γκολ της ισοφάρισης του Νίκου Μπιρμπίλη στο 88ο λεπτό. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Κώστα Σταμπουλίδη: 

«Παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις σαν ίσος ρος ίσο απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της Α’ Κατηγορίας όπως είναι ο ΠΑΟ Ρουφ και στο τέλος επιβραβευτήκαμε με την ισοφάριση. Πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό, ο οποίος έρχεται να τονώσει το ηθικό μας ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που μας περιμένει και της πρσπάθειας που κάνουμε για παραμονή» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Μικρασιατικού, για να προσθέσει: 

Θεωρώ ότι η δακοπή του πρωταθλήματος θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την ομ΄δα μου. Θα προετοιμαστούμε με πιο καθαρό μυαλό για την πολύ κρίσιμη συνέχεια που μα ςπειρμένει. Ακολουθούν αναμετρήσεις εμ ομάδες, που έοχυν τους ίδιους στόχους μ’ εμεά ςκαι θα πρέπει να είμαστε σε απόλυτη εγρήγορση. Τα πέντε επόμεναπαιχνίδια θα κρίνουν πολλά σε ό,τι αφοά την προσπάθεια για παραμονή».

 

Αγώνα δρόμου κάνουν οι Ανδρέας Πετρίτσης, Θέμης Γουσούλης, Ηλίας Κολοβός, ώστε να ξεπεράσουν το συντμότερο δυνατόν τους τραυματιμσούς τους και να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους Κώστα Σταμπουλίδη.

 

Related posts

Ευχαριστίες Μελισσίων για Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Abola Newsroom

Διπλή ενίσχυση με Χαλβατζή και Σταθακόπουλο o Aθηναϊκός

Kώστας Παλαιολόγος

Βενάκης: «Από εμάς εξαρτάται η παραμονή»

Kώστας Παλαιολόγος