free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Ευκαιρία να δοκιμάσουμε νέα σχήματα»

Στην ανάγκη να διαπιστώσει συνολικά τον βαθμό ετοιμότητας όλων των παικτών του στέκεται ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

 

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του εορταστικού τριημέρου της Καθαράς  Δευτέρας προσφέρει τη δυνατότητα στον προπονητή του Πανερυθραϊκού Αντώνη Τσιμπάκη να δουλέψει ακόμη πιο εμπεριστατωμένα το υλικό, που έχει στα χέρια του, ώστε η ομάδα της Νέας Ερυθραίας να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή και ανταγωνιστική ατην καθοριστική συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός ηγέτης αναφερόμενος στο διάστημα της διακοπής τόνισε σχετικά:

«Το διάστημα που διανύουμε θα φροντίσουμε να δουλέψουμε σε καίριους τομείς, όπου έχουμε διαγνώσει κάποιες αδυναμίες ώστε να φανούμε ακόμη πιο δυνατοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Έχουμε τη ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποιους νέους σχηματισμούς, αλλά και ρόλους, τους οποίους σκοπεύσουμε να χρησιμοποιήσουμε στα επόμενα παιχνίδια που απομένουν. Θεωρώ ότι η διακοπή θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη ομάδα μας»

 

Φιλικό με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου εκτός έδρας θα δώσει αύριο Παρασκευή στις 7 μ.μ. ο Πανερυθραϊκός με την τεχνική ηγεσία να έχει  τη δυνατότητα να ρποβεί σε πολλές δοκιμές σχημάτων και ρόλων

Related posts

ΚΑΡΕ…ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ!

Ρένος Γιαμπουράς

«Δίνοντας αίμα, σώζεις ζωές»: Η πρωτοβουλία του Συνδέσμου Προπονητών Αθήνας

abola10

Άφησε βαθμούς στην Ερυθραία η Ηλιούπολη

abola10