free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πάρης Κωνσταντακόπουλος: “Ο Αήττητος πρέπει να δείξει σοβαρότητα σε όλα τα ματς για να πάει πρώτος στα μπαράζ”

Σύνθημα προσγείωσης και αφοσίωσης στη σκληρή δουλειά προκειμένου να επιτευχθεί και μαθηματικά ο στόχος της πρόκρισης στα μπαράζ ανόδου σήμανε ο προπονητής του Αήττητου Σπάτων, Πάρης Κωνσταντακόπουλος μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Όπως επισήμανε ο 44χρονος τεχνικός, η διαφορά των δέκα βαθμών δεν λειτουργεί αποπροσανατολιστικά στην ομάδα των Σπάτων και χρειάζεται σοβαρότητα μέχρι το τέλος για να επιτευχθεί ο στόχος.

«Βρισκόμαστε 10 πόντους μπροστά από τον δεύτερο αλλά έχουμε αγώνα επιπλέον. Σίγουρα είναι μία καλή διαφορά αλλά ποτέ δεν μπορεί να είσαι σίγουρος ειδικά όταν μιλάμε για το ποδόσφαιρο. Έχουμε αποκτήσει μία διαφορά σε αντίθεση με τους άλλους ομίλους όπου υπάρχουν πολύ πιο αμφίρροπα παιχνίδια. Η ομάδα μου θα πρέπει να δείξει σοβαρότητα σε όλα τα ματς έτσι ώστε να πάμε στα μπαράζ ως πρώτοι», δήλωσε αρχικά ο κ. Κωνσταντακόπουλος, ενώ ερωτηθείς για τις εντυπώσεις του από την ομάδα τόνισε:

«Ομολογώ ότι νιώθω τυχερός που βρίσκομαι στην ομάδα των Σπάτων όχι μόνο για τις καλές συνθήκες Αλλά και γιατί υπάρχει ένας άνθρωπος όπως ο κύριος Κατσιγιάννης ο οποίος βοηθάει και έχει όραμα για το σύλλογο. Η μετάβαση από παίκτη σε προπονητή δεν ήταν εύκολη γι’ αυτό δε σας κρύβω ότι συχνά … ζηλεύω τα παιδιά που αγωνίζονται».

Related posts

Μαρκό: Αρνητικά τα μοριακά τεστ και επιστροφή στις προπονήσεις (pics)

Γιώργος Ανανίδας

Κατσικογιάννης: «Η άνοδος θα κριθεί στους 10 – 11 βαθμούς»

Abola Team 2

Τον επιθετικό Αντώνη Γιόνδη έκλεισε ο Διαγόρας

Abola Team 2