free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σούπερ έκπληξη με Παναγιώτη Κελεσίδη στον Άγιαξ Ταύρου!

 

Ο διοικητικός ηγέτης του Άγιαξ Ταύρου Αντώνης Τσάτσος έφερε στην προπόνηση των Ακαδημιών του συλλόγου των διεθνή παλαίμαχο πορτιέρο του Ολυμπιακού, ο οποίος παρέδωσε τις γνώσεις του στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

 

 

 

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες των τμημάτων υποδομών του Άγιαξ Ταύρου στην προπόνηση της Παρασκευής  (16/2) 

Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου Αντώνης Τσάτσος έφερε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σωματείου τον σπουδαίο βετεράνο διεθνή τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Παναγιώτη Κελεσίδη κάνοντας μία εξαιρετική ΄’εκπληξη στους μικρούς ταλαντούχους παίκτες του σωματείου. 

Η προπόνηση της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε υπό την επιβλεψη της παλιάς δόξας των «ερυθρόλευκων», με τους πιτσιρικάδες του Άγιαξ Ταύρου να παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή τις επσιημάνσεις του, αλλά και τις γνώσεις που τους μετέδωδε. 

Ο Κελεσίδης, ο οποίος καταχεικροτήθηκε από όλους όσοι έδωσαν το παρών, γοήτευσε τους πα΄ντε ςμε τις επιδεξιότητές του, δείχνοντας πώς η τέχνη του ποδοσαίρου, αλλά και της θέσης του τερματοφύλακα, δεν ξεχνιέται όσα χρόνια κι εάν περάσουν.

 

 

 

 

 

Related posts

Παπαζαφειρόπουλος: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος

Σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα για τα Μελίσσια (photos)

Γιάννης Μελίτας

«Θα παλέψουμε για τη σωτηρία μέχρι τέλους»

Kώστας Παλαιολόγος