free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βενάκης: «Η ομάδα μας λειτουργεί σε επαγγελματικές βάσεις!»

Τον ενθουσιασμό του για την οργάνωση της ομάδας εξέφρασε ο τεχνικός του Άγιαξ Ταύρου Σήφης Βενάκης.

 

 

 

Σε επαγγελματικα προτυπα κινούνται τα πάντα πλέον στον Άγιαξ Ταύρου, με την ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα να απολαμβάνει απλόχερα την στήριξη της διοίκησης του Αντώνη Τσάτσου 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του εορταστικού τριημέρου της Καθαρά Δευτέα έδωσε τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να προβεί σε εργομετρικές εξετάσεις, αλλά και πλήρη λιπομέτρηση.

 

Τα αποτελε΄σματα τνω οποίων αναμένετια να δώσουν την ευκαιρία στον προπονητή Σήφη Βενάκη να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας όλων του των ποδοσφαιριστών κι ενώ μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη καμπή της φετινής περιόδου στον δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας. 

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό, εντός της προσεχούς εβδομάδας ενδέχεται να γίνουν κι αιματολογικές εξετάσεις, που επίσης θα δείξουν πολλά όσον αφορά τις αντοχές, αλλα΄ακι τον δείκτη ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών.

 

Ο τενχικός ηγέτης Σήφης Βενάκη στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στην λειτουργία σε επαγγελματικά πρότυπα του συλλόγου, εκφράζοντας τον ενθουσιαμσό του:

 

«Αυτό που βιώνουμε εδώ στον Άγιαξ Ταύρου ξεφεύγει από τα στενά όρια του ερασιτεχνικού ποδοοσφαίρου της Αθήνας. Είμαστε η μοναδική ομάα, που εκτός του προπονητή διαθέτει βοηθό προπονητή, γυμναστή,  προπονητή τερματοφυλάκων, φυσιοθεραπευτή, διατροφολόγο.

 

Έχουμε την απόλυτη ευτυχία να διαθέτουμε σπουδαί μηχανήματα τα οποία μας βοηθούν να εξάγουμε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την συνολική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, με την απόλυτη στήριξη της διοίκησης. Πλέον, η όλη μας προσοχή επικεντρώνεται στην πολύ καθορισιτκή συνέχεια, όπου κάθε παιχνίδι έχει και τον χαρακτήρα τελικού για τη παραπέρα πορεία μας»

 

 

 

Related posts

Καλογερόπουλος: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα στα Μελίσσια!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Όπως με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου»

Kώστας Παλαιολόγος