free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης:«Να καλύψουμε την ήττα από Ιλίσια 2004»

To σύνθημα για νίκη επί του Κεραμεικού έδωσε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης.

 

 

Ως πρώτης τάξεως ευκαιρία για άμεση ανασύνταξη δυνάμεων αντιμετωπίζουν στα Βριλήσσια την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας.

Ο τεχνικός ηγέτης Γιάννης Χαραλαμπίδης και οι στνεοί του συνεργάτες έχουν … στρωθεί στη δουλειά, με σκοπό η ομάδα να διορθώσει τις όποες αδυναμίες είχε παρουσιάσει στα προηγούμενα επίσημα ματς, ώστε να διατηρηθεί στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Άπαντες πλέον «στοχεύουν» στο επόμενο καθοριστικό παιχνίδι που ακολουθεί μετά την διακοπή κόντρα στον Κεραμεικό, όπου ξεκάθαρος στόχος είναι η επιστροφή στις επιτυχίες. Κάτι το οποίο τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο ο τεχνικός Γιάννης Χαραλαμπίδης:

«Αυτές τις ημέρες δουλεύουμε πολύ εμπεριστατωμένα, με ξεκάθαρο στόχο να βελτιώσουμε τις όποιες ατέλειες είχαμε παρουσιάσει στους προηγούμενους αγώνες πρωταθλήματος. Η όλη μας προσοχή επικεντρώνεται στο επόμενο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κεραμεικό, όπου αποσκοπούμε να κερδισουμε τους πόντους, που χάσαμε στην προηγούμενη  αναμέτρηση κόντρα στα Ιλίσια 2004. Συνεχίζουμε τη δουλειά με σκοπό να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι».

Νικηφόρο με 3-0 ήταν το φιλικό που έδωσαν τα Βριλήσσιαακόντρα στην Κ-16 του Απόλλωνα Σμύρνης στο οποίο η τεχνική ηγεσία έδωσε χρόνο συμμετοχής κυρίως σε παίκτες που δεν είχαν αγνωιστεί αρκετά σε πρηγούμενους αγώνες πρωταθλήματος.

 

Όσον αφορά το προγραμματισμένο για χθες φιλικό με την Αγία Παρασκευή, ματαιώθηκε, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου από την καταρρακτώδη βροχή που είε προηγηθεί.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μπουγάς: «Έχουμε καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό!»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Ουσιαστικά κλειδώσαμε την παραμονή!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανακοίνωσε Λοϊσιο και Τσαβαλιά ο ΑΟ Βύρωνας

Kώστας Παλαιολόγος