free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επέστρεψε δυνατά στις νίκες ο Εθνικός, 2-0 τον Ιάλυσο

Στις νίκες επέστρεψε ο Εθνικός ο οποίος κέρδισε με 2-0 τον Ιάλυσο Ρόδου αυξάνοντας παράλληλα την διαφορά του από την δεύτερη Προοδευτική, σε αγώνα για την 16η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Μια ακόμα σημαντική νίκη μέσα στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» πανηγύρισε ο Εθνικός ο οποίος σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Προοδευτικής στο ματς με τον Ασπρόπυργο ξέφυγε στο +3 από τους «βυσσινί». Στα του αγώνα ο Εθνικός μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο παιχνίδι και μόλις στο 4΄ άνοιξε το σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μισέλ, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Δωματάς από τον Παφιάκη.

 

Από το σημείο εκείνο και μετά ο Εθνικός πατούσε καλύτερα στο ματς και στο 17΄ έφτασε κοντά στο 2-0, η κεφαλιά όμως του Δωματά δεν ανησύχησε τον Ανδρούτσο. Στο 21΄ ήταν η σειρά του Ιάλυσου να απειλήσει με το σουτ του Βλάχου να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Σικαλιά. Στο 23΄ οι «τοξοβόλοι» είχαν ακόμα μια καλή στιγμή με το σουτ του Σταυλά να βρίσκει σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα των Πειραιωτών.

 

 

Ότι δεν κατάφεραν στις δύο αυτές φάσεις οι παίκτες του Θανάση Τερζή, θα μπορούσαν να το είχαν πετύχει στο 42΄ το σουτ όμως του Βλάχου αποκρούστηκε εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον Σικαλιά. Στην επανάληψη οι Ροδίτες μπήκαν καλύτερα στο ματς, ωστόσο ο Εθνικός ήταν αυτός που στο 62΄ με τέρμα του Γκέσιου κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα του, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό του αγώνα με τους φιλοξενούμενους στο 82΄ να μένουν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τσούπρου με 2η κίτρινη κάρτα.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ (Νίκος Νεντιδης): Σικαλιάς, Στασινός Γερόλυμος, Ρουσσης, Κρητικός, Μισέλ (53′ Κατίδης), Δωματάς (85΄Μάναλης), Κωνσταντίνου, Γκέσιος (78′ Κατσικοκέρης), Ρομάνο (73′ Σωπασης), Παυλάκης.

ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Θανάσης Τερζής): Ανδρούτσος, Σταυλάς, Τσούπρος, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης (80′ Σταθάκης), Παφιάκης (56′ Μανζάνο), Φαβάλι, Κόλα, Δελαπόρτας, Δήμας, Βλάχος (63′ Μπεγκλετζής)

Related posts

Ο Κυριάκος Μίχας στην τεχνική ηγεσία του Ασπρόπυργου

Abola Team 2

Τίμησαν την παράδοση στην Ρόδο

Abola Team 2

Μαρκό: Ευχάριστα τα νέα, αρνητικός στο μοριακό τεστ ο τρίτος ποδοσφαιριστής

Γιώργος Ανανίδας