free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλ για τίτλο ο ΠΑΟΚ, 2-0 εκτός τη Λαμία-Περιμένει τώρα τον Ολυμπιακό

Από την πρώτη θέση της Super League θα υποδεχτεί την επόμενη αγωνιστική τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ μετά το «διπλό» στη Λαμία επί της ομώνυμης ομάδας με 2-0.

Η ξέφρενη πορεία του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του τίτλου συνεχίζεται. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε με 2-0 στη Λαμία της τοπικής ομάδας για την 22η αγωνιστική της Super League, με τα γκολ των Πέλκα στο 56′ και Μαουρίτσιο στο 61′ με… κεφαλιές. Ο ΠΑΟΚ, πλέον, μετρά 12 δώδεκα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, μιας και τελευταία φορά έχασε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ με 1-0 στις 5 Νοεμβρίου 2017.

 

Ο ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Ο “δικέφαλος του βορρά” είχε τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση και έφτασε κοντά στο γκολ στο 23′. Μετά από κόρνερ του Πέλκα η μπάλα βρήκε στο σώμα του Βαρέλα κι άλλαξε πορεία. Ο Παπαδόπουλος ήταν έτοιμος όμως και πραγματοποίησε μια από τις εντυπωσιακότερες επεμβάσεις της χρονιάς. Το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο πέρασε ανεκμετάλλευτο και οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

 

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά κι άνοιξε το σκορ με τον Πέλκα στο 56′. Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ασίγκμπα δεν έδιωξε σωστά την μπάλα κι ο Μαουρίτσιο με κεφαλιά έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Ομο (67′ Μπεν Τζεμιά), Μπλάζιτς, Βάντερσον (75′ Καραγιάννης), Μπούντνικ (61′ Άστσεριτς), Πίτι, Ακόστα.

 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίτσιο, Κάνιας, Μακ, Πέλκας (79′ Μουλέν), Μπίσεσβαρ (72′ Λημνιός), Πρίγιοβιτς.

Related posts

Συνέντευξη Τύπου Εθνικής για τον αγώνα Ιταλία-Ελλάδα

Abola Newsroom

Κοντά σε Φράγκο, “κλείνουν” Μανωλάς – Ματσούκας!

Abola Team 2

Φάκελοι αδειοδότησης ως τα τέλη Μαΐου στην Football League!

Abola Team 3